العالم - اروپا
به گزارش راشا تودی، اوربان در گفت وگو با خبرنگاران گفت: کییف در دهه پیش رو ۸۰۰ میلیارد یورو برای بازسازی اوکراین از اروپا مطالبه خواهد کرد.
وی همچنین با بیان اینکه ارائه این مبلغ هنگفت به اوکراین وضعیت اقتصادی کشورهای اروپایی را وخیمتر خواهد کرد، افزود: بدون شک جوامع اروپایی در نهایت در برابر سیاستهای سران خود که استانداردهای زندگی آنها را از بین میبرد، مقاومت خواهند کرد.
به نوشته راشا تودی، ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین پیشتر اعلام کرده بود که مقامهای این کشور میخواهند پس از پایان جنگ در اوکراین، ۸۰۰ میلیارد یورو برای بازسازی آن جمعآوری کنند.
گفتنی است نخست وزیر مجارستان پیشتر در واکنش به اثر عکس تحریمهایی که در اتحادیه اروپا علیه مسکو به اجرا درآمده است، عنوان کرده بود که «تصمیمات بد»، اروپا را نابود کرده است.
اوربان در پستی در شبکه ایکس نوشت: بروکسل وعده داده بود تحریمها، روسیه را نابود خواهد کرد در عوض تحریمها اروپا را نابود کردند.
در ادامه این پست با اشاره به تبعات تحریمهای اتحادیه اروپا علیه روسیه در واکنش به جنگ اوکراین، آمده است: قیمت انرژی به شدت افزایش یافت، رقابتپذیری از بین رفت و اروپا عقب مانده است.