حماس: در انتظار تشکیل کمیته مستقل برای اداره غزه هستیم

حماس: در انتظار تشکیل کمیته مستقل برای اداره غزه هستیم
پنج‌شنبه 18 دی 1404 - 19:49

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) اعلام کرد که پس از موافقت حماس و دیگر گروه‌های مقاومت با تشکیل کمیته مستقل برای اداره باریکه غزه، جنبش حماس در انتظار تشکیل کمیته مستقل است.

العالم ـ فلسطین اشغالی

حازم قاسم سخنگوی جنبش حماس، امروز پنجشنبه، گفت: این جنبش برای تسهیل کار کمیته و فرآیند واگذاری مسئولیت‌ها تلاش خواهد کرد تا تضمین شود که کمیته بدون هیچ مانعی کار و فعالیت خود را آغاز کند.

سخنگوی حماس تاکید کرد که این جنبش از پیش تصمیم گرفته است تا در اداره باریکه غزه مشارکت نکند و این گام در راستای حمایت از اداره مستقل غزه و خدمت به منافع مردم فلسطین است.

این اعلام در چارچوب طرح عربی برای بازسازی غزه صورت می‌گیرد؛ این طرح در نشست اضطراری اتحادیه عرب درباره فلسطین در مارس ۲۰۲۴ تصویب شد. این طرح شامل تشکیل یک کمیته مستقل تکنوکرات برای اداره غزه می‌باشد.

بیانیه حماس پس از آن منتشر شد که برخی گزارش‌های رسانه‌ای تصریح کردند که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا قصد دارد هفته آینده آغاز مرحله دوم طرح خود برای خاتمه جنگ در غزه را اعلام کند. این طرح شامل تشکیل شورای موسوم به "شورای صلح" و نهادهای اداری برای این منطقه است.

سازمان امداد و کار آوارگان فلسطینی سازمان ملل (آنروا) هشدار داد که شرایط دشوار جوی، بحران انسانی در باریکه غزه را تشدید کرده است، از سوی دیگر، کمبود شدید کمک‌های اساسی، به ویژه پناهگاه و دارو، جان صدها هزار نفر را تهدید می‌کند.

عدنان ابو حسنه، سخنگوی آنروا گفت: صدها هزار نفر در چادرهای فرسوده‌ای زندگی می‌کنند و در معرض سیلاب هستند. کمبود تجهیزات پزشکی و دستگاه‌های آزمایشگاهی، تلاش‌های بخش بهداشت و درمان را پیچیده می‌کند.

ابوحسنه هشدار داد که تداوم وضعیت فعلی می‌تواند به وخامت جدی وضعیت بهداشتی و غذایی ساکنان منجر شود.

پربیننده ترین خبرها