کلاس‌های درس تعطیل نیست/ به سؤالات و شبهات دانش‌آموزان پاسخ داده شود

يکشنبه 21 دی 1404
10:20
کلاس‌های درس تعطیل نیست/ به سؤالات و شبهات دانش‌آموزان پاسخ داده شود وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر استمرار آموزش دانش آموزان به صورت حضوری و کلاس‌های مجازی شاد، گفت: اپلیکیشن شاد همچنان فعال است و ضروری است که آموزش دانش آموزان به صورت منظم استمرار داشته باشد.

العالم - ایران / علمی

علیرضا کاظمی در جلسه شورای معاونان که با حضور معاونان و مدیران وزارت آموزش و پرورش و شورای معاونان استان‌های کشور به صورت برخط برگزار شد ضمن تقدیر و تشکر از رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب در سخنانش در دیدار با مردم قم و توجه به بیانات و فرمایشات ایشان در این شرایط خاص، با تأکید بر حفظ انسجام اجتماعی میان نظام و آحاد جامعه، اظهار کرد: انشاء الله و به برکت خون شهدا، پرچم جمهوری اسلامی ایران، همواره برفراز ایران اسلامی برافراشته خواهد بود و به انقلاب جهانی حضرت مهدی (عج) متصل خواهد شد.

وی در ادامه با تشکر از تلاش مدیران کل آموزش و پرورش استانها در شرایط سخت، گفت: مدیران استانی همواره پای مأموریت‌های نظام تعلیم و تربیت بوده‌اند و این جای قدردانی و تشکر دارد.

کاظمی، با تأکید بر استمرار آموزش دانش آموزان به صورت حضوری و کلاس‌های مجازی شاد، افزود: اپلیکیشن شاد همچنان فعال است و ضروری است که آموزش دانش آموزان به صورت منظم استمرار داشته باشد.

وی گفت: کلاس‌های درس هیچگاه تعطیل نشده و به صورت مجازی و در بستر شبکه شاد برگزار می شود.

کاظمی تصریح کرد: باید همواره وسط میدان تعلیم و تربیت ایستاد و در این مسیر، وحدت، همدلی و همگرایی در اولویت همه باشد.

وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر این که آگاه سازی نوجوانان جدی گرفته شود، افزود: باید با تدبیر در کنار یکدیگر بایستیم وجهاد تبیین را برای نسل نوجوان و جوان اجرا کنیم و با گفت و گو و پاسخگویی به سؤالات و شبهات ایجاد شده در فضای مفاهمه و مهربانانه نسبت به اقناع سازی اقدام نماییم.

وی تأکید کرد: با بهره مندی از ظرفیت معلمان، مدیران، مشاوران در کلاس‌های درس، آگاه‌سازی و هدایت نوجوانان را در دستور کار قرار دهید و شرایط کشور و نقشه هایی که دشمن برای نظام طراحی کرده است را برای خانواده ها و دانش آموزان تشریح کنید.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، وی با تأکید بر به رفع شبهات دانش آموزان، اظهار کرد: ضرورت دارد به سؤالات و شبهات دانش آموزان به دقت، با سعه صدر و مهربانانه پاسخ داده شود و با استفاده از ظرفیت انجمن اولیا و مربیان نسبت به آگاه سازی اولیاء و مراقبت ویژه از فرزندان با همکاری معلمان و مشاوران اقدامات لازم صورت پذیرد.

0% ...

آخرین اخبار

بازتاب انتخاب سومین رهبر انقلاب در رسانه های غربی


استقبال حزب الله عراق از انتخاب آیت‌الله مجتبی حسینی خامنه‌ای به عنوان رهبر ایران


چین: رهبر جدید ایران قانونی است؛ مداخله نکنید


آملی لاریجانی: انتخاب آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه ای مرهمی بر تألّمات روحی مردم بود


بیعت رئیس و کارکنان سازمان صداوسیما با آیت الله سید مجتبی حسيني خامنه‌ای


پیام بیعت وزارت اطلاعات با سومین رهبر انقلاب


بیانیه مرکز ملی فضای مجازی:


پیام محمد مخبر درباره انتخاب آیت الله سیدمجتبی حسینی خامنه ای


پیام دکتر مسعود پزشکیان در پی انتخاب حضرت آیت الله مجتبی حسینی خامنه ای به عنوان رهبرانقلاب


پیام معاون اول رئیس جمهور به مناسبت انتخاب رهبر معظم انقلاب اسلامی