پیکر ۶ شهید مدافع امنیت در بجنورد تشییع شد

يکشنبه 21 دی 1404
11:30
پیکر ۶ شهید مدافع امنیت در بجنورد تشییع شد آیین تشییع ۶ مدافع امنیت امروز (یکشنبه) در بجنورد مرکز خراسان‌شمالی برگزار شد و مردم با حضور حماسی خود خشم و انزجار خود را از اقدام‌های اغتشاشگران اعلام کردند.

العالم - ایران / سیاسی

مردم ولایتمدار خراسان شمالی امروز با حضور پرشور خود در مقابل مسجد انقلاب بجنورد پیکر مطهر ۶ شهید مدافع امنیت را تشییع کردند.

در این آیین معنوی همه اقشار حضور داشتند از زن‌ و مرد گرفته تا پیر و جوان و قومیت های گوناگون تا بار دیگر اعلام کنند همچنان پای آرمان انقلاب و ولایت ایستاده اند.

مردم خراسان‌شمالی در این آیین بر پیگیری امور اقتصادی از مجاری قانونی و در چارچوب مصالح ملی تاکید و اقدام‌های عناصر آشوبگر و تخریبگر را محکوم کردند.

جوانان فریب استکبار جهانی را نخورند

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی و امام جمعه بجنورد با تاکید بر آگاهی بخشی به جوانان، گفت: سرنخ ناآرامی هایی که این روزها در کشور و در خراسان شمالی رخ می دهد به آمریکای جنایتکار و رژیم صهیونیستی برمی گردد که به هیچ یک از اصول انسانی پایبند نیستند.

حجت الاسلام و المسلمین رضا نوری افزود: این روزها لازم جوانان آگاه تر از گذشته عمل کنند و فریب استکبارجهانی و وطن فروشان را نخورند زیرا که آنها هدفی جز تضعیف ایران اسلامی خود ندارند.

وی با بیان اینکه مطالبه‌گری باید قانونی و از راه مسالمت آمیز باشد، گفت: برخی آشوبگران ادعا می کنند به دنبال حل مشکلات اقتصادی هستند اما باید از آنها پرسید اگر به دنبال حل مشکلات هستید چرا اماکن مذهبی و واحدهای صنفی را به آتش می کشید.

شهید سعید کورانی، شهید جواد محمدی، شهید علی فیروزی جوشقانی، شهید ابراهیم جوشقانی، شهید بسیجی سجاد بقائیان و شهید بسیجی حمیدرضا محمدی مقدم شهدای امنیتی هستند که در اغتشاشات اخیر به دست آشوبگران به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

مردم ولایتمدار خراسان‌شمالی در روزهای اخیر با برگزاری تجمع های مردمی، اقدامات اغتشاشگران در تخریب اموال عمومی و به شهادت رساندن نیروهای فداکار امنیت را بارها محکوم کرده اند.

خراسان‌شمالی‌ با ۱۰ شهرستان و یک میلیون نفر جمعیت واقع در شمال شرق کشور است.

0% ...

آخرین اخبار

افزایش سهمیه کالاهای اساسی استان‌های مسافرپذیر


عراقچی در گفت‌وگو با لاوروف: بی‌تفاوتی به قانون‌شکنی آمریکا و اسرائیل، منطقه و جهان را ناامن می‌کند


موج سی و هفتم عملیات غرورآفرین "وعده صادق۴" در شب قدر اجرا شد + فیلم


"تأکید بر حق دفاع مشروع ایران" درگفت‌وگوی تلفنی وزیر امور خارجه ایران با دبیرکل سازمان ملل


خبرنگار العالم در پمپ بنزین های پایتخت: جریان سوخت‌رسانی عادی است


هشدار سخنگوی‌ ارشد نیروهای مسلح به دشمنان در پی حمله به مناطق مسکونی


سخنگوی سپاه: ادعای عبور کشتی با اسکورت ارتش آمریکا از تنگه هرمز کذب محض است


سازمان اطلاعات سپاه: تعدادی از عوامل و عناصر وطن‌فروش دستگیر شدند


عراقچی: انتشار اخبار جعلی، مردم آمریکا را از سونامی اقتصادی نجات نخواهد داد


ورود موج جدید موشک‌های ایرانی به سرزمین‌های اشغالی