ترامپ، خود را رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا اعلام کرد

دوشنبه 22 دی 1404
12:53
ترامپ، خود را رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا اعلام کرد
پس از عملیات آمریکا علیه کاراکاس و دستگیری و انتقال مادورو و همسرش، ترامپ در رسانه اجتماعی تروث سوشال خود را رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا اعلام کرد.

العالم ـ ایران

رئیس جمهور آمریکا در اقدامی عجیب با انتشار تصویری در رسانه اجتماعی خود تروث سوشال خود را رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد که از ژانویه ۲۰۲۶ کارش را شروع کرده است.

او همچنین بطور تلویحی «مارکو روبیو»، وزیر خارجه‌اش را رئیس‌جمهور کوبا دانسته است!

به گزارش ایسنا، این تصویر ساختگی، تصویری دستکاری شده از یک صفحه ویکی پدیا است که نام او را همزمان به‌عنوان رئیس‌جمهور آمریکا و رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا نشان می‌دهد.

ترامپ در پاسخ به یک پیام منتشر شده در تروث سوشال که «مارکو روبیو» وزیرخارجه آمریکا را رئیس‌جمهور کوبا معرفی کرده بود نوشت: با آن موافقم.

این اقدام از سوی ترامپ پس از آن صورت گرفته که عملیات نظامی آمریکا توسط نیروهای ویژه «دلتافورس» علیه کاراکاس، سوم ژانویه ۲۰۲۶ به دستگیری «نیکولاس مادورو» رئیس جمهور ونزوئلا و همسرش و انتقال آنها به آمریکا انجامید.

پس از این اقدام آمریکا، دیوان عالی ونزوئلا اعلام کرد که «دلسی رودریگز» معاون مادورو به طور موقت وظایف و اختیارات رئیس‌جمهور این کشور را برعهده گرفته است.

0% ...

آخرین اخبار

وزیر آلمانی از ترس حمله موشکی ایران در اسرائیل به پناهگاه گریخت


پیام تبریک حماس به رهبر انقلاب اسلامی ایران


تهران در سوگ وداع..تشییع باشکوه شهدای حملات اخیر در سالروز شهادت امام علی (ع) + فیلم


آغاز مراسم تشییع پیکرهای مطهر شهدا به سمت دانشگاه تهران + فیلم


ایران: صادرات نفت به دشمن و شرکایش را متوقف می‌کنیم


هشدار اقدام تلافي جويانه ايران عليه بانك هاي متعلق به امريكا و اسراييل در منطقه


هدف قرار گرفتن دومین کشتی باری در نزدیکی سواحل امارات


عراقچی به همتای هندی: ناامنی کشتیرانی در خلیج فارس نتیجه اقدامات آمریکا است


پزشکیان: ایران به دنبال جنگ نیست، اما قاطعانه از خود دفاع می‌کند


فرمانده کل ارتش: تا پای جان از عزت و شرف ایران اسلامی دفاع می‌کنیم