نخست‌وزیر سوئد، حمایت این کشور از گرینلند را ابراز کرد

نخست‌وزیر سوئد، حمایت این کشور از گرینلند را ابراز کرد
يکشنبه 28 دی 1404 - 12:51

اولف کریسترسون، نخست‌وزیر سوئد، حمایت این کشور از دانمارک را در مناقشه با آمریکا بر سر گرینلند ابراز کرد.

العالم ـ اروپا

دانمارک در حال برنامه‌ریزی برای یک رزمایش بزرگ نظامی در گرینلند است و سوئد با اعزام تعدادی از افسران خود برای برنامه‌ریزی‌های مقدماتی، در آن مشارکت می‌کند.

اولف کریسترشون، نخست‌وزیر سوئد، می‌گوید که سوئد در موضوع فشارهای آمریکا پیرامون گرینلند، به‌طور کامل از دانمارک حمایت می‌کند: ما تمام‌قد پشت دانمارک ایستاده‌ایم.

یوناس بلترامه لینه، مدیر مطبوعاتی نیروهای مسلح سوئد، می‌گوید: ما با هم تمرین می‌کنیم تا نه فقط روسیه، بلکه سایر تهدیدات را هم دور نگه داریم.

نظم جهانی مبتنی بر قانون، در معرض تهدید است

شایان ذکر است که اولف کریسترسون، نخست‌وزیر سوئد پیش تر در یک نشست امنیتی سالانه در شمال سوئد، گفت که «ما از نظر قوانین بین‌المللی، به شدت از آنچه ایالات متحده اکنون در ونزوئلا انجام می‌دهد و انجام داده است، انتقاد داریم و احتمالا حتی بیشتر از آن، از لفاظی‌هایی که علیه گرینلند و دانمارک ابراز می‌شود، انتقاد داریم.»

پربیننده ترین خبرها