العالم – فلسطین
بیانیه افزود که رژیم صهیونیستی به خاطر نقض مداوم آتشبس و محدودسازی ورود و خروج اهالی غزه در گذرگاه رفح مسوول هر نوع پیامدهای این عدم پایبندی است.
در این میان حماس با اشاره به حملات اسراییلی علیه فلسطینیانی که به غزه بازمیگردند، مانند آزار جسمی و روانی و بازجوییهای خشن تأکید کرد که دشمن صهیونیستی به رغم بازگشایی گذرگاه رفح آشکارا مانع از این بازگشایی شده است.
حماس تأکید کرد که تجاوزات و جنایات صهیونیستی علیه مردم فلسطین باعث تحقق اهداف تجاوزکارانه اسراییلی نمی شود چرا که اراده فلسطینیان و علاقه آنها به این سرزمین و حقوق مشروعشان در هم نخواهد شکست.
این در حالی است که ۴ فلسطینی امروز در پی حملات صهیونیستی به مناطق مختلف غزه به شهادت رسیدند.
همزمان تیمهای امداد و نجات پیکرهای سه فلسطینی که در نتیجه بمباران دیروز صهیونیستی علیه اردوگاه جبالیا در شمال غزه به شهادت رسیده بودند را بیرون آورند.
یک جوان فلسطینی نیز در محله شجاعیه در شرق شهر غزه به ضرب گلوله نیروهای صهیونیست به شهادت رسید.
این در حالی است که ارتش صهیونیستی مدعی شد که ۶ رزمنده مقاومت را در تونلی در شرق رفح در جنوب غزه هدف قرار داده است.