العالم - ایران
به گزارش خبرنگار شبکه خبری العالم در تهران، درهای ورودی مصلای امام (ره) روز سه شنبه از ساعاتی قبل از آغاز مراسم به روی شرکت کنندگان باز شد و مردم با در دست داشتن پرچم های ایران اسلامی در این مراسم حضور یافتند.
یک شهروند از خانوادههای شهدا در این مراسم به خبرنگار العالم گفت: ما میخواهیم به جهانیان بگوییم که از سال ۱۳۷۵ تا به امروز پشت سر انقلاب و رهبری متحد بودهایم و اتحاد و انسجام ما، راز ایستادگی کشور است.
وی افزود: مردم ایران متحد خواهند ماند و این ملت اجازه نخواهد داد که دشمنان به میهنش آسیبی برسانند. اتحاد نقطه قوت ماست و مردم ایران در برابر فشارها، شکست نخواهند خورد.
به گزارش «معصومه عبدالرحیم» خبرنگار العالم در تهران، شرکتکنندگان در این مراسم بر تعهد خود به دفاع از اصول انقلاب اسلامی و حفظ وحدت ملی در کنار دولت و مقام معظم رهبری تأکید کردند.
حاضران در مراسم خاطر نشان کردند که مردم ایران کاملا آگاهند که وحدت در دوران سخت، تنها راه پیشرفت کشور است.