برگزاری روز دوم مذاکرات صلح اوکراین در ژنو پشت درهای بسته

برگزاری روز دوم مذاکرات صلح اوکراین در ژنو پشت درهای بسته
چهارشنبه 29 بهمن 1404 - 14:51

منابع خبری روسی اعلام کردند که دومین روز از مذاکرات سه جانبه با حضور نمایندگان روسیه، آمریکا و اوکراین در ژنو، پشت درهای بسته آغاز شده است.

العالم ـ اروپا

به گزارش روز چهارشنبه تاس، دومین روز از مذاکرات سه جانبه برای دستیابی به توافق صلح و حل‌وفصل مناقشه اوکراین در هتل اینترکنتیننتال (InterContinental) ژنو پشت درهای بسته در حال برگزاری است.

هیات روسیه به ریاست ولادیمیر مدینسکی دستیار رئیس‌جمهور روسیه و حدود ۲۰ عضو دیگر از جمله ایگور کوستییوکوف رئیس اداره اطلاعات ستاد کل نیروهای مسلح روسیه و میخاییل گالوزین معاون وزیر خارجه این کشور در این نشست دو روزه حضور دارند.

از طرف اوکراین نیز رستم عمروف دبیر شورای امنیت و دفاع ملی این کشور، کریل بودانوف رئیس دفتر رئیس جمهوری اوکراین و آندری گناتوف رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و چند تن دیگر از چهره های مطرح سیاسی این کشور به پای میز مذاکره خواهند آمد. استیو ویتکاف فرستاده ویژه رئیس‌جمهوری آمریکا و جراد کوشنر نیز به نمایندگی از کاخ سفید در این مذاکرات حضور دارند.

رسانه آمریکایی آکسیوس در گزارشی به نقل از دو مقام آگاه نوشت: نخستین روز مذاکرات ژنو میان هیات‌های اوکراینی و روسی در بخش سیاسی، به دلیل مواضع مدینسکی به بن بست رسید.

بر اساس این گزارش، ولادیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین پیشتر اعلام کرده بود که مدینسکی مانند ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه تمایل دارد درباره ریشه‌های تاریخی جنگ سخن‌پردازی کند اما اوکراینی‌ها وقت این حرف‌ها را ندارند، زیرا باید تصمیم بگیرند و این جنگ را پایان دهند.

گزارش‌ها حاکی از آن است که روز گذشته (سه‌شنبه) در محل برگزاری نشست، نمایندگانی از بریتانیا، فرانسه، آلمان و ایتالیا نیز حضور داشتند و روند مذاکرات را از نزدیک دنبال کردند.

دو دور نخست این گفت‌وگوها پیشتر در ابوظبی، پایتخت امارات متحده عربی و در روزهای۲۳ و ۲۴ ژانویه (سوم و چهارم بهمن) و ۴ و ۵ فوریه (۱۵ و ۱۶ بهمن) برگزار شد.

پربیننده ترین خبرها