افکار عمومی آمریکا خواهان توقف جنگ هستند

شنبه 1 فروردين 1405
20:10
افکار عمومی آمریکا خواهان توقف جنگ هستند در حالی که نزدیک به سه هفته از آغاز تجاوزات نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران می‌گذرد، جدیدترین نظرسنجی‌ها حاکی از آن است که اکثریت قریب‌به‌اتفاق شهروندان آمریکایی خواستار توقف جنگ و آغاز مذاکرات با ایران برای آتش‌بس هستند.

العالم - آمریکا

نظرسنجی موسسه افکارسنجی بین‌المللی «یوگاو» (YouGov) نشان می‌دهد ۶۶ درصد از شهروندان آمریکایی از آغاز مذاکرات آتش‌بس میان واشنگتن و تهران حمایت می‌کنند.

کارزار نظامی آمریکا علیه ایران که از ۹ اسفند (۲۸ فوریه) با مشارکت رژیم صهیونیستی آغاز شد، تاکنون با واکنش‌های گسترده داخلی در آمریکا مواجه شده است. نظرسنجی‌های پیشین نیز نشان می‌داد که اکثریت شهروندان آمریکایی معتقدند اهداف واشنگتن از این حملات برای مردم این کشور شفاف نیست.

بر اساس نظرسنجی دیگری که پیشتر توسط موسسه یوگاو و شبکه سی‌بی‌اس (CBS) انجام شده بود، ۶۲ درصد از آمریکایی‌ها بر این باورند که کاخ سفید نتوانسته توضیح روشنی از اهداف این تجاوزگری ارائه دهد. در همین حال، بیش از 50 درصد از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی دیگری از سوی دانشگاه کوئینیپیاک (Quinnipiac) با اقدام نظامی آمریکا علیه ایران مخالفت کرده‌اند.

کارشناسان معتقدند که افکار عمومی آمریکا نه تنها از جنگ، بلکه از تبعات اقتصادی ناشی از آن به شدت ناراضی هستند. جنگ در منطقه راهبردی تنگه هرمز، منجر به اختلال در عرضه نفت و افزایش بی‌سابقه قیمت بنزین در آمریکا شده است.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان : در اوج نبردِ قدرتمندانه رزمندگان، مردم عزیز ما نیز صحنه‌ای استثنائی خلق کرده‌اند


ورود سامانه‌های مدرن‌تر ایرانی به میدان نبرد


واکنش قالیباف به رفع تحریم‌های نفتی ایران: هر چی بوده فروختیم!


اعلام تسلط موشکی ایران بر آسمان سرزمین‌های اشغالی


وقوع انفجار مهیب در «دیمونا» / حداقل 40 صهیونیست زخمی شدند


دعوت شورای هماهنگی تبلیغات به استمرار حضور در میادین شهرها


افکار عمومی آمریکا خواهان توقف جنگ هستند


شمار پهپاد‌های منهدم شده دشمن به ۱۲۷ رسید


پوتین: روسیه شریک قابل اعتماد و وفادار ایران است


قدردانی سردارقاآنی از رشادت‌های سربازان اسلام در برابر دشمن