موسوی: تنگه هرمز برای همه به‌جز دشمنان باز است

يکشنبه 2 فروردين 1405
11:38
موسوی: تنگه هرمز برای همه به‌جز دشمنان باز است
نماینده ایران در سازمان‌های بین‌المللی دریانوردی تأکید کرد که امنیت تنگه هرمز را ایران برقرار می‌کند.

العالم - ایران / سیاسی

سید علی موسوی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در انگلیس و نماینده دائم ایران در سازمان بین‌المللی دریانوردی (IMO) در گفتگو با خبرگزاری شین‌هوا اظهار داشت: عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز با هماهنگی برای ترتیبات امنیتی و ایمنی امکان‌پذیر است.

وی افزود: تعهدات بین‌المللی باید با احترام به تمامیت ارضی و حقوق ایران همراه باشد.

موسوی خاطرنشان کرد: تنگه هرمز برای همه به‌جز «دشمنان» باز است؛ ایمنی کشتی‌ها و خدمه مستلزم هماهنگی با مقامات ایرانی است.

سفیر ایران با بیان اینکه ایران آماده همکاری با IMO و کشورها برای بهبود ایمنی دریایی و حفاظت از دریانوردان است، گفت: تهران معتقد است که تجاوز آمریکا و رژیم اسرائیل ریشه وضعیت فعلی در منطقه خلیج فارس و تنگه هرمز است.

موسوی تأکید کرد: دیپلماسی همچنان اولویت ایران است، با این حال توقف کامل تجاوز و اعتماد و اطمینان متقابل ضروری‌تر است.

0% ...

آخرین اخبار

تحقق رویای 55 هزار مادر،در رویان


افت جهانی بهای طلا


لبنان در آستانه فتنه‌ای داخلی؛ ایده مناطق آزمایشی سرآغاز طرح اشغالگری فراتر از لیتانی


هشدار روسیه نسبت به عواقب هرگونه تجاوز احتمالی علیه نیروگاه بوشهر


ساقط شدن ۴۸۳۰ پهپاد اوکراینی با آتش پدافند روسیه


مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی ارتش آمریکا در بحرین درهم کوبیده شد


انهدام کامل مخازن سوخت، سامانه های پاتریوت و FPS پایگاه های آمریکایی در کویت


ادامه حملات پهپادی ارتش به پایگاه های آمریکا در منطقه


بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حملات به ایران/رژیم آمریکا همه اجزای توافق را نقض کرده است


حملات گسترده پهپادی و موشکی از پایگاه‌هایی در مناطق مختلف غرب و مرکز ایران علیه تأسیسات نظامی آمریکا در منطقه