رئیس سابق سرویس اطلاعات مخفی "MI6" اعتراف کرد: ایران در جنگ کنونی دست بالا را دارد

پنج‌شنبه 6 فروردين 1405
17:12
رئیس سابق سرویس اطلاعات مخفی "الکس یونگر" رئیس پیشین سازمان اطلاعات مخفی بریتانیا "ام‌آی۶"،در مصاحبه‌ای با اکونومیست گفت: "واقعیت این است که ایالات متحده این مساله را دست کم گرفت و من فکر می‌کنم از حدود دو هفته پیش ابتکار عمل را به ایران واگذار کرده است."

العالم - اروپا

وی با اشاره به مقاومت فراتر از انتظار ایران، افزود: "ایرانی‌ها تصمیمات خوبی از اوایل ژوئن گذشته در مورد پراکندگی توانایی نظامی و واگذاری اختیار استفاده از سلاح‌ها گرفتند که به آنها مقاومت قابل توجه در برابر این کارزار هوایی فوق‌العاده قدرتمند داده است."

رئیس سابق سرویس اطلاعاتی انگلیس همچنین افزود، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا "چیزهایی گفته است که تاکیدی است بر ای ایرانی ها؛ مبنی بر اینکه "ایرانی‌ها در یک جنگ تمدنی هستند. آنها در یک جنگ موجودیتی هستند."

این افسر سابق اطلاعاتی انگلیس گفت: "ایرانی‌ها اهمیت جنگ انرژی را درک کرده‌ اند و کنترل تنگه هرمز به ایران دست بالا در جنگ را داده است."

اظهارات این مقام سابق اطلاعاتی لندن در حالی مطرح شده که سناتورهای آمریکایی گفته‌اند دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، "هیچ برنامه‌ای" برای جنگ ندارد، و ایران قصد توسعه سلاح هسته‌ای را که یکی از بهانه‌های مختلف ترامپ برای شروع اين حملات بوده را نداشته است".

ایالات متحده و رژیم صهیونیستی جنگ خود علیه ایران را در ۲۸ فوریه آغاز کردند و به اهدافی غير نظامی در سراسر این کشور حمله کردند و رهبر عظیم الشان انقلاب حضرت آیت الله خامنه‌ای قدس الله نفسه الزكية و مردم بی گناه از جمله کودکان را به شهادت رساندند؛ اما ایران با حمله به پایگاه های آمریکا در منطقه و کنترل تنگه هرمز،همچنان گلوگاه حیاتی انرژی که ۲۰ درصد از نفت جهان از آن عبور می‌کند، را حفظ کرده و پاسخ قاطعی به متجاوزان داده است.

0% ...

آخرین اخبار

ایران چهارمین قدرت برتر تولید علم موتور هواپیما در جهان


بقائی: سیاست‌های غیرمسئولانه، عامل شکست آلمان در عضویت شورای امنیت بود


نشست‌های اتیوپی؛ تلاش برای صلح یا پوششی برای تجزیه سودان؟


ایهود باراک: هیچ نشانه‌ای از تضعیف حزب‌الله دیده نمی‌شود


ادامه عملیات موشکی و پهپادی حزب الله علیه نظامیان صهیونیست


واکنش کوبا به تحریم های جدید آمریکا: با تجاوزگری مقابله می‌کنیم


کشته و زخمی شدن ۱۱ نظامی صهیونیستی در جنوب لبنان


غدیر امسال، متفاوت از همیشه؛ روایتی از ۹۵ روز مقاومت در برابر جنگ تحمیلی


گفت وگوی وزیر امورخارجه قطر با همتایان ترکیه ای و مصری درباره توافق ایران و آمریکا


شور غدیر در گرمای خرداد؛ خانواده‌ها در مسیر ۱۰ کیلومتری عشق قدم زدند