خیابان با مردم، میدان با رزمندگان و پشتیبانی با دولت/تجاوز دشمن مانع پیشرفت فضایی نمی شود

شنبه 8 فروردين 1405
15:31
خیابان با مردم، میدان با رزمندگان و پشتیبانی با دولت/تجاوز دشمن مانع پیشرفت فضایی نمی شود معاون اول رئیس جمهور در تماس های تلفنی جداگانه با مسئولان اجرایی در شرایط جنگی ضمن بررسی وضعیت اقدامات این دستگاه ها و صدور دستورات لازم، تاکید کرد: خیابان با مردم، میدان با رزمندگان و پشتیبانی از این دو با دولت است.

العالم - ایران / سیاسی

به نقل از ریاست جمهوری، محمد رضا عارف روز شنبه ۸ فروردین ۱۴۰۵ در ادامه تماس‌های تلفنی با مسئولان اجرایی در شرایط جنگی، ضمن دریافت گزارش از شهرداری تهران، سازمان فضایی و کمیته امداد، بر تداوم خدمت‌رسانی، بازسازی سریع خسارات و پایداری زیرساخت‌ها تأکید و با اطمینان‌بخشی به مردم اعلام کرد مسیر پیشرفت کشور از جمله صنعت صلح‌آمیز فضایی بدون وقفه ادامه خواهد یافت.

معاون اول رئیس‌جمهور در ادامه پیگیری‌های مستمر دولت برای مدیریت کشور در شرایط جنگی، در تماس‌های تلفنی جداگانه با شهردار تهران، رئیس سازمان فضایی ایران و رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره)، آخرین وضعیت اقدامات این دستگاه‌ها را بررسی و دستورات لازم را صادر کرد.

محمدرضا عارف در گفت‌وگو با علیرضا زاکانی، شهردار تهران، گزارشی از اقدامات شهرداری در ایام جنگ دریافت کرد و از مجموعه فعالیت‌های انجام‌شده تقدیر کرد.

وی با اشاره به حضور گسترده مردم در خیابان‌ها تأکید کرد: این حضور، جلوه‌ای از دفاع مردم از نظام و ایران و بیعت مجدد با رهبری است که موجب تقویت روحیه رزمندگان در میدان شده و در عین حال، مسئولیت خدمتگزاران را در پاسخ‌گویی و رسیدگی به مطالبات مردم سنگین‌تر می‌کند.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین بر ضرورت انسجام و هم‌صدایی مسئولان در حمایت از پاسخ قاطع به دشمن تأکید کرد و افزود: همه ارکان کشور باید در کنار یکدیگر، با وحدت و هماهنگی، در مسیر دفاع از منافع ملی و تقویت جبهه داخلی حرکت کنند.

عارف در ادامه، با تأکید بر ضرورت تسریع در بازسازی خسارات وارده و رسیدگی فوری به مردم آسیب‌دیده، از اراده مشترک دولت و شهرداری برای تقویت خدمات شهری، حمایت از شهروندان و بازگرداندن شرایط عادی به مناطق آسیب‌دیده سخن گفت.

در تماس دیگری، حسن سالاریه، رئیس سازمان فضایی ایران، گزارشی از تهاجم دشمن به برخی مراکز این سازمان و آخرین وضعیت فعالیت‌ها ارائه کرد و تأکید کرد که با وجود این حملات، روند فعالیت‌های فضایی کشور بدون وقفه ادامه دارد.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به ماهیت بومی و دانش‌بنیان صنعت فضایی کشور تصریح کرد: صنعت فضایی جمهوری اسلامی ایران متکی بر توان داخلی و دانشمندان جوان کشور است و دشمنان با هدف قرار دادن مراکز این حوزه، در پی توقف پیشرفت علمی ایران هستند، اما در این مسیر ناکام خواهند ماند.

عارف با صدور دستورات لازم برای تداوم فعالیت‌های این بخش، تأکید کرد: حملات رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا به مراکز مرتبط با صنعت فضایی، به هیچ‌وجه خللی در توسعه این صنعت راهبردی و کاملاً صلح‌آمیز وارد نکرده و نخواهد کرد و مسیر پیشرفت کشور در این حوزه با قدرت ادامه می‌یابد.

وی همچنین در تماس با سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره)، گزارشی از اقدامات این نهاد در حمایت از اقشار نیازمند، به‌ویژه در ایام نوروز و شرایط جنگی دریافت کرد و با تقدیر از خدمات ارائه‌شده، بر ضرورت تداوم حمایت‌ها و تأمین نیازهای اقشار آسیب‌پذیر تأکید کرد.

معاون اول رئیس‌جمهور در این تماس‌ها با تأکید بر آمادگی کامل دولت در مدیریت شرایط، خاطرنشان کرد: مسیر خدمت‌رسانی به مردم و پیشرفت کشور، حتی در شرایط جنگی، بدون وقفه ادامه خواهد یافت.

عارف در پایان تأکید کرد: «خیابان با مردم، میدان با رزمندگان و پشتیبانی از این دو با دولت.»

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

صعود مقتدرانه وفایی به جمع ۴ اسنوکرباز برتر لیگ قهرمانی ۲۰۲۶


پیام تبریک وزیر امور خارجه کشورمان به وزیر امور خارجه جدید ونزوئلا


زیرساخت بزنید,، هرچه زیرساخت در منطقه باقی‌مانده را می‌زنیم


ضربه به ستون فقرات عملیاتی آمریکا در خلیج فارس؛ رادار و مخازن سوخت در بحرین نابود شدند


ضربه سنگین به زیرساخت‌های نظامی آمریکا در کویت؛ از انهدام مرکز راداری تا اسکله شعیبیه


کارزار نروژ برای تعلیق رژیم صهیونیستی از فیفا


مرکز فرماندهی آمریکا در الازرق زیر آتش موشک‌های خیبرشکن


پایگاه ها و مراکز آمریکا در کویت و بحرین هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت


سپاه پاسداران: یک فروند پهپاد MQ9 رهگیری و منهدم شد


احضار سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد