ترامپ گستاخانه بازهم ایران را تهدید کرد

جمعه 14 فروردين 1405
08:12
ترامپ گستاخانه بازهم ایران را تهدید کرد دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در ادامه جنایات جنگی مشترک با اسرائیل علیه ایران، باز هم گستاخانه با نقض قوانین بین المللی بشردوستانه، تهران را به هدف قرار دادن پل‌ها و نیروگاه های برق تهدید کرد.

العالم - آمریکا

رئیس جمهور جنگ طلب آمریکا با تمجید از جنایات جنگی خود در طول یک ماه گذشته و دستاوردسازی از آن مدعی شد: «ارتش ما، بزرگ‌ترین و قدرتمندترین ارتش جهان (با اختلاف زیاد!)، حتی هنوز نابود کردن آنچه از ایران باقی مانده را آغاز نکرده است.»

ترامپ با نقض تمام قوانین بین المللی بویژه قوانین بین المللی بشردوستانه تهدید کرد: «پل‌ها در مرحله بعد هستند، سپس نیروگاه‌های برق! رهبری جدید حکومت می‌داند چه کاری باید انجام شود و باید سریع آن را انجام دهد!»

رئیس جمهوری آمریکا پیش از این نیز، ایران را تهدید به هدف قرار دادن زیرساخت های غیرنظامی از جمله انرژی و نیروگاه های برق و پل ها کرده بود.

ترامپ یک ماه پس از تجاوز مشترک با رژیم اسرائیل علیه ایران، در نخستین سخنرانی خود برای آمریکایی‌ها درباره این جنگ بی دلیل، در پی ناکامی در دستیابی به اهدافش، ادعاها و توهمات ۴ هفته اخیر خود را تکرار ومدعی بازگرداندن ایران به «عصر حجر» شد که با واکنش های منفی جهانی مواجه شده است.

آمریکا و اسرائیل، با حمله به زیرساخت های غیرنظامی و مردم ایران، قوانین بین المللی بویژه قوانین بین المللی بشردوستانه را نقض کرده اند که این حملات، جنایت جنگی محسوب می شود؛ و همچنین مقامات جمهوری اسلامی ایران را هدف تروریسم دولتی آشکار خود بر خلاف تمامی قوانین بین المللی قرار داده اند.

0% ...

آخرین اخبار

ویدئوگرافیک | پیروزی قاطع ایران؛ عقب‌نشینی آمریکا و رژیم صهیونیستی از حمله به ضاحیه و بیروت


 گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر


واقعیت رابطه آمریکا با اسرائیل


محور مقاومت، درهم شکننده اسرائیل


بانک‌ها بر کنترل نقدینگی و تأمین مالی تولید متمرکز شوند


نفس‌های آخر اورژانس غزه؛ 300 شهید و تخریب 80 درصدی ناوگان آمبولانس


حزب‌الله: معادله «ضاحیه در برابر شهرک‌های شمالی» را نمی‌پذیریم


پزشکیان: اجرای برنامه‌های حفظ پایداری بازار تسریع شود


پیش‌بینی 3 روز بدرقه و 24 ساعت تشییع پیکر امام شهید


انهدام گسترده پهپادهای دشمن محصول بازتعریف بازدارندگی پدافند هوایی بود