راهپیمایی میلیونی مردم یمن در صنعا در حمایت از جبهه مقاومت

جمعه 14 فروردين 1405
22:02
راهپیمایی میلیونی مردم یمن در صنعا در حمایت از جبهه مقاومت مردم یمن امروز جمعه با برپایی راهپیمایی گسترده به رزمندگان ایران، حزب الله و یمن درود فرستاد و حمایت کردند.

العالم - یمن

شهروندان یمن امروز جمعه راهپیمایی میلیونی در حمایت از محور مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی و آمریکا در میدان سبعین شهر صنعاء برگزار کردند.

شهروندان یمنی در این راهپیمایی‌ میلیونی با صدور بیانیه‌ای اعلام کردند که با افتخار از تصمیم رهبری و نیروهای مسلح خود برای مشارکت نظامی در این دور از نبرد استقبال می‌کنند.

در این بیانیه آمده است: ما از تصمیم رهبری برای شرکت در نبرد مقابله با طرح موسوم به «اسرائیل بزرگ» استقبال می‌کنیم؛ چرا که تصمیم به مشارکت نظامی، در درجه اول پاسخی به خداوند و در درجه دوم پاسخی به اراده مردم با ایمان و خردمند است.

شهروندان یمن به جمهوری اسلامی ایران به خاطر ضربات مؤثر و قاطع علیه دشمنان تبریک گفتند. شهروندان یمن همچنین از عملیات مردان قهرمان حزب‌الله که با اثربخشی بالا، عملکرد قوی و رو به افزایش ادامه دارد و به کابوسی برای دشمن تبدیل شده است، تبریک فرستادند.

امت اسلامی در مقابل اسرائیل چاره‌ای جز جهاد ندارد

شهروندان یمن امروز در راهپیمایی میلیونی خود اعلام کردند که جنایات صهیونیست‌ها علیه اماکن مقدس و سایر اماکن، بدون تردید ثابت می‌کند که امت اسلامی در مقابله با آنها چاره‌ای جز جهاد ندارد و پیامدهای عدم مقابله با تجاوز و استبداد رژیم صهیونیستی بسیار خطرناک و فاجعه‌بار خواهد بود.

در بیانیه راهپیمایی‌ میلیونی مردم یمن آمده است: جنایت بسیار خطرناک تداوم بسته بودن درهای مسجد مبارک الاقصی را محکوم می‌کنیم؛ زیرا که هدف از بستن درهای مسجدالاقصی، مطیع کردن مسلمانان و جدا کردن آنها از آن و آماده شدن برای تخریب آن است، همانطور که قصد انجام آن را نیز دارند.

0% ...

آخرین اخبار

تغییر ساعت مراسم تشییع رهبر شهید در مشهد


شنیده شدن صدای انفجار در سواحل جنوب کشور


شیخ نعیم قاسم: امام خامنه‌ای یک رهبر استثنایی بود


در رثای حضرت آیت الله خامنه‌ای؛ وحدت امت اسلامی ثمره خون امام شهید


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و قطر


اعتراض مجدد آلمان به پایگاه هوایی آمریکا


ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد


غریب آبادی: ترامپ زبان زور را بهتر می‌فهمد


فرمانده نیروی زمینی ارتش: حضور پرشور مردم در آیین تشییع قائد شهید، تجلی وحدت ملت ایران است


عراقچی: هرگز سخنان رکیک را مشابه آن پاسخ نمی‌دهیم؛ پاسخ ما عمل ماست


پربیننده ترین خبرها

نماینده پارلمان لبنان در گفتگو با العالم: ترامپ ایران را با کشورهای دیگر اشتباه گرفت؛ اتحاد داخلی او را شوکه کرد


پیکر شهید آیت الله سید علی خامنه‌ای (ره) جهت آمادگی برای برگزاری مراسم تشییع در نجف و کربلا که امروز چهارشنبه برگزار می‌شود، از نجف اشرف منتقل شده است.


آیین رسمی استقبال از پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی در عراق با حضور پزشکیان برگزار شد


برخی منابع خبری از شنیده شدن صدای چند انفجار در محدوده قشم و سیریک و فعال شدن پدافند هوایی خبر دادند.


تلویزیون ایران: صدای 7 انفجار در حوالی روستای «طاهروی» در سیریک، جنوب ایران، شنیده شد.


وزارت امور خارجه ایران: ما ایالات متحده را مسئول نقض تفاهم‌نامه می‌دانیم.


سنتکام از حمله به برخی مناطق ایران خبر داد


وقوع انفجارهای جدید در جزیره قشم و در مجاورت شهر سیریک در جنوب ایران


پزشکیان پس از شرکت در مراسم استقبال از پیکر پاک رهبر شهید انقلاب، نجف اشرف را به مقصد تهران ترک کرد.


کربلا برای تشییع رهبر شهید امت آماده می شود+ فیلم


شنیده شدن صدای انفجارهای جدید در جزیره قشم