گفت وگوی تلفنی عراقچی با وزیران خارجه مصر و پاکستان

يکشنبه 16 فروردين 1405
10:01
گفت وگوی تلفنی عراقچی با وزیران خارجه مصر و پاکستان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با همتایان مصری و پاکستانی تلفنی گفت وگو و در باره آخرین تحولات منطقه ای و بین المللی تبادل نظر کرد.

العالم - ایران - سیاسی

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بدر عبدالعاطی وزیر امور خارجه مصر شنبه شب ۱۵ فروردین ۱۴۰۵ طی یک تماس تلفنی راجع به آخرین تحولات منطقه ای و بین المللی به صورت تلفنی گفت وگو و تبادل نظر کردند.

گفت وگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و پاکستان

همچنین وزیران امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان درخصوص آخرین تحولات منطقه ای، بین المللی و روابط دوجانبه به صورت تلفنی گفت وگو و تبادل نظر کردند.

سید عباس عراقچی و محمد اسحاق دار وزیران امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان شنبه شب ۱۵ فروردین۱۴۰۵ در این گفت وگو در خصوص آخرین تحولات منطقه ای، بین المللی و روابط دوجانبه تبادل نظر کردند.

عراقچی روز شنبه و پیش از این گفت وگو، با انتشار پیامی در شبکه ایکس درباره میانجیگری پاکستان در جنگ تحمیلی علیه ایران نوشت: ما قدردان تلاش‌های پاکستان هستیم و هرگز از رفتن به اسلام آباد خودداری نکرده‌ایم. (مشکل ما با پاکستان نیست) آنچه برای ما مهم است، شرایط پایان قطعی و پایدار جنگ غیرقانونی و نامشروعی است که بر ما تحمیل شده است. زنده باد پاکستان.

0% ...

آخرین اخبار

افشای نقش مستقیم آمریکا در تجاوزات رژیم صهیونی به لبنان


الاخبار: حزب‌الله و امل طرح ترامپ را رد کردند؛ فقط توقف کامل جنگ


گوترش: حفظ نیروهای سازمان ملل در لبنان حیاتی است


بازتعریف قدرت بازدارندگی در منطقه پس از هشدار تهران و عقب‌نشینی تل‌آویو


سازمان ملل: یک‌چهارم جمعیت لبنان با کمبود مواد غذایی روبه‌رو هستند


در پی شکست استراتژیک اسرائیل و آمریکا در برابر قدرت بازدارندگی ایران ضاحیه از حمله مصون ماند


حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت با هشدار جدی ایران متوقف شد


عقب نشینی نتانیاهو از حمله به ضاحیه بیروت پس از هشدار قاطع ایران به دشمن صهیونیستی


استراتژی جدید مقاومت در میدان نبرد اجرای تاکتیک‌های غافلگیرانه و تحمیل خسارات سنگین بر دشمن صهیونیستی است


اتحادیه اروپا تحریم مقامات صهیونیست را بررسی می‌کند