اصابت موشک‌های ایران به تل‌آویو؛ خسارات گسترده در چند منطقه+ فیلم

دوشنبه 17 فروردين 1405
16:10
منابع رسانه‌ای رژیم صهیونیستی از حمله موشکی ایران به تل‌آویو و مناطق مرکزی سرزمین‌های اشغالی و وارد شدن خسارات قابل توجه خبر می‌دهند.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش روز دوشنبه خبرگزاری سما، رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که در جریان حمله موشکی اخیر ایران، یک موشک خوشه‌ای تل‌آویو را هدف قرار داده است.

بر اساس این گزارش‌ها، انفجارهایی در تل‌آویو و قدس به وقوع پیوسته و گزارش‌هایی از سقوط مهمات خوشه‌ای در چندین نقطه از مناطق مرکزی سرزمین‌های اشغالی منتشر شده است.

گفته می‌شود مناطقی همچون بنی‌براک، پتح‌تیکوا و رمات‌گان در تل‌آویو از جمله نقاطی هستند که هدف این حملات قرار گرفته‌اند.

سازمان امداد رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرده است که گزارش‌هایی از سقوط سرجنگی‌های خوشه‌ای در دست‌کم پنج نقطه در تل‌آویو دریافت کرده است.

در همین حال، کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی از اصابت مستقیم یک موشک به ساختمانی در منطقه رمات‌گان خبر داد که به تخریب بخشی از آن منجر شده است.

همچنین سازمان امدادی «ستاره سرخ داوود» اعلام کرد که در پی این حملات، گزارش‌هایی درباره احتمال سقوط ترکش‌ها یا سرهای انفجاری در ۲۷ نقطه مختلف دریافت شده است.

رسانه‌های صهیونیستی از وارد آمدن خسارات گسترده به اموال و خودروها در پی این حملات خبر داده‌اند.

این گزارش‌ها حاکی از آن است که حمله موشکی اخیر، چندین منطقه در مرکز سرزمین‌های اشغالی را تحت تأثیر قرار داده است.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: تمرکز مذاکرات بر خاتمه جنگ است/ هیات قطری با وزیر خارجه دیدار کرد


فرانسه هرگونه مداخله ناتو در تنگه هرمز را رد کرد


حمله مکرر به امدادگران لبنانی، گواهی بر خوی وحشی‌گری رژیم صهیونیستی +فیلم


سودان، امارات را به طولانی‌کردن جنگ و حمایت از تجزیه کشور متهم کرد


رئیس شورای عالی سیاسی یمن: هرگونه تجاوز جدید آمریکا یا "اسرائیل" با پاسخ قاطع مواجه خواهد شد


فروتنی رسانه‌ای و ادب سیاسی حزب الله؛ آیا تاکتیک نظامی جدیدی در پیش است؟


سید الحوثی: قیومیت بیگانه تهدیدی بزرگ برای آزادی و استقلال یمن است


بقایی: امتیازی از آمریکا نمی‌خواهیم/ نزدیک بودن ایران به سلاح هسته‌ای «دروغ بزرگ» است


قدردانی سپاه از خالقان حماسه اجتماعات شبانه مردمی


رایزنی تلفنی وزیر خارجه ژاپن و عراقچی