مرحله دوم موج ۹۹؛

استفاده از لانچرهای دوپایه برای نخستین بار در جنگ تحمیلی+ فیلم

سه شنبه 18 فروردين 1405
16:14
سپاه پاسداران انقلاب اعلام کرد:برای نخستین بار در جنگ تحمیلی، موشک‌های مستقر بر لانچرهای دوپایه در مرحله دوم موج عملیات وعده‌صادق۴ شلیک شدند.

العالم - ایران - سیاسی

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز سه شنبه ۱۸ فروردین در اطلاعیه خود اعلام کرد: مناطق مرکزی، جنوبی و قلب اراضی اشغالی فلسطین از سحرگاه امروز در ادامه موج ۹۹ عملیات وعده صادق ۴ با رمز مبارک «یا فاطمه الزهرا (س)» و تقدیم به معلمان و اساتید بزرگوار، برای نخستین مرتبه در جنگ تحمیلی با موشکهای مستقر بر لانچرهای دو پایه و موشک‌های خیبرشکن مورد اصابت قرار گرفتند.

در اطلاعیه سپاه آمده است: بیش از ۳۰ نقطه در «ریشون لتسیون و پتخ تیکوا» در مرکز و «بئرالسبع، دیمونا، عراد، کریات گات و اوفاکیم» در نقب و نزدیک به ۱۰ نقطه در تل آویو مورد هدف قرار گرفتند.

سپاه در اطلاعیه خود آورده است: موج حملات آتش به آتش علیه اراضی اشغالی سنگین تر و پرحجم تر ادامه خواهد داشت و کلیه مراکز صنعتی، زیرساختی و نظامی صهیونیستی در پی جنایتهای رذیلانه علیه ایران اسلامی مورد هدف قرار خواهند گرفت.

سپاه در اطلاعیه خود تاکید کرد: ساکنان اراضی اشغالی با سرعت مراکز کنونی را تخلیه کنند.

شلیک موشک از لانچر‌های دو فروندی برای نخستین‌بار
در همین حال، سردار سیدمجید موسوی، فرمانده هوافضای سپاه با انتشار ویدیویی در حساب آپ‌اسکرولد از مرحله دوم موج ۹۹ عملیات وعده صادق ۴ خبر داد و گفت: اینک مرحله جدید جنگ با پرتابگر‌های تازه‌نفس دو فروندیِ موشک‌های فاتح و خیبرشکن.

0% ...

آخرین اخبار

بلومبرگ: 4 میلیون بشکه نفت ایران به هند رسید


رسانه عربی از احتمال برقراری آتش بس در لبنان خبر داد


سازمان ملل: از تمدید آتش‌بس و ادامه مذاکرات ایران و آمریکا استقبال می‌کنیم


عراقچی: تعهد ما به ارتقای صلح و ثبات در منطقه همچنان راسخ است


سفیر ایران: تداوم آتش‌بس در گرو توقف توطئه‌ها و به رسمیت شناختن حقوق کشور است


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با عراقچی + فیلم


نخست وزیر پاکستان وارد عربستان شد


تهدید رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی علیه لبنان و ایران


شورای حقوق بشر سازمان ملل بمباران لبنان توسط اسرائیل را محکوم کرد


گفت‌وگوی وزرای خارجه ایران و چین در باره مذاکرات اسلام آباد