در گفت‌وگوی تلفنی سران ایران و پاکستان:

قدردانی شهباز شریف از مواضع تهران

چهارشنبه 19 فروردين 1405
14:23
قدردانی شهباز شریف از مواضع تهران نخست‌وزیر پاکستان در گفتگوی تلفنی با رئیس جمهور پزشکیان از مواضع و درایت جمهوری اسلامی ایران در پذیرش پیشنهاد این کشور برای موافقت با آتش‌بس و مذاکره با ایالات متحده آمریکا قدردانی کرد.

العالم - ایران

به گزارش بیانیه دفتر نخست‌وزیری پاکستان در اسلام‌آباد، شهباز شریف امروز با دکتر مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور ایران گفت‌وگوی تلفنی انجام داد.

در بیانیه دفتر نخست‌وزیری پاکستان آمده است که سران دو کشور در این گفت‌وگوی صمیمانه که بیش از ۴۵ دقیقه به طول انجامید، آخرین تحولات منطقه را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

نخست‌وزیر پاکستان مراتب احترام خود را به رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله العظمی سید مجتبی خامنه‌ای ابلاغ کرد.

وی از خرد و درایت دولتمردان ایران در موافقت با آتش‌بس و پذیرش پیشنهاد پاکستان برای میزبانی مذاکرات میان ایران و آمریکا در اسلام‌آباد در اواخر این هفته، قدردانی کرد.

دکتر پزشکیان نیز از تلاش‌های مسئولان بلندپایه پاکستان برای کمک به برقراری آتش‌بس موقت میان ایران و آمریکا قدردانی کرد و بهترین آرزوهای خود را برای مردم پاکستان ابراز داشت.

رئیس‌جمهور ایران تأیید کرد که کشورش در مذاکرات آتی اسلام‌آباد شرکت خواهد کرد.

سران ایران و پاکستان توافق کردند که در تماس نزدیک با یکدیگر باقی بمانند.

0% ...

آخرین اخبار

پیام های مهم انتخاب «خلیل الحیه» به ریاست دفتر سیاسی حماس


انتقام را نباید سطحی کرد، انتقام ما اخراج آمریکا از منطقه‌ است


تفاهم ایران و پاکستان برای تسریع تجارت و مقابله با تهدید‌ها


حمله سنگین سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن


حقوقدان عرب: تسهیل کنندگان حمله به مدرسه میناب شریک جرم هستند


خشم صهیونیست‌ها از جشن قهرمانی اسپانیا


دخالت و فشارهای فزاینده واشنگتن در تکمیل کابینه عراق


وزیر کشور: اتصال ریلی ایران و پاکستان یک تحول راهبردی در منطقه خواهد بود


وداع با پاره های تن میناب


مدرسه میناب؛ نماد جنگ‌های مدرن جنایت‌کارانه و نقض حقوق کودکان +فیلم