پاکستان: تجاوزات اسرائیل منجر به تضعیف تلاش‌ها برای صلح در منطقه می‌شود

پنج‌شنبه 20 فروردين 1405
09:08
پاکستان: تجاوزات اسرائیل منجر به تضعیف تلاش‌ها برای صلح در منطقه می‌شود دولت پاکستان، تجاوزگری رژیم صهیونیستی به لبنان را به شدت محکوم و آن را به ضرر تلاش‌ها برای برقراری صلح در منطقه دانست. اسلام آباد همچنین از جامعه جهانی خواست گام‌های فوری و مشخصی برای پایان دادن به حملات اسرائیل بردارد.

العالم - آسیا

دفتر سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان با صدور بیانیه‌ای تجاوزگری مداوم "اسرائیل" به لبنان را که منجر به جان باختن ده‌ها بی‌گناه و تخریب گسترده زیرساخت‌ها شده، با شدیدترین لحن محکوم کرد.

در ادامه این بیانیه آمده است: اقدامات اسرائیل، تلاش‌های بین‌المللی برای برقراری صلح و ثبات در منطقه را تضعیف می‌کند و نقض آشکار قوانین بین‌المللی و اصول اساسی بشردوستانه است.

پاکستان از جامعه بین‌المللی خواست تا گام‌های فوری و مشخصی برای پایان دادن به تجاوز اسرائیل به لبنان بردارد.

وزارت خارجه پاکستان اعلام کرد که این کشور همبستگی تزلزل‌ناپذیر خود را با دولت و مردم لبنان در این برهه دشوار ابراز کرده و از حاکمیت و تمامیت ارضی لبنان و همچنین صلح و ثبات آن حمایت می‌کند.

ارتش رژیم صهیونیستی چهارشنبه نقاط مختلف لبنان را هدف حملات خود قرار داد و اعلام کرد که ظرف ۱۰ دقیقه شدیدترین حملات از زمان آغاز عملیات علیه لبنان را انجام داده و بیش از ۱۰۰ نقطه را هدف قرار داد.

مقام‌های لبنان اعلام کردند که این حملات دستکم ۲۵۴ تن شهید و یک هزار و ۱۶۵ زخمی بر جای گذاشت.

0% ...

آخرین اخبار

وزیرخارجه ترکیه: نتانیاهو بعد از ایران به سراغ ترکیه می‌آید


برآورد اولیه 270 میلیارد دلاری خسارت ایران در جنگ اخیر تا الان


افزایش حملات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و غزه/ ۲ فلسطینی شهید شدند


واشنگتن پست: قالیباف تیم آمریکایی را تحت تاثیر قرار داد


وزیر راه: هیچ مسیر جاده‌ای و ریلی مسدود نیست


ایران خواستار غرامت از ۵ کشور منطقه شد


رژیم صهیونیستی سفیر ایتالیا را احضار کرد


تاکید مجدد انگلیس بر گنجاندن لبنان در آتش‌بس بین ایران و آمریکا


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر


تقدیر قالیباف از ایستادگی شجاعانهٔ پاپ لئو در برابر جنایت‌های جنگی