مذاکرات میان ایران و طرف آمریکایی در اسلام‌آباد آغاز شد

شنبه 22 فروردين 1405
16:15
مذاکرات میان ایران و طرف آمریکایی در اسلام‌آباد آغاز شد در پی رایزنی‌های فشرده دیپلماتیک و حصول برخی پیشرفت‌ها در زمینه کاهش تنش‌ها در لبنان و روند آزادسازی دارایی‌های ایران، مذاکرات میان جمهوری اسلامی ایران و طرف آمریکایی با میانجی‌گری پاکستان در اسلام‌آباد آغاز شد.

العالم - ایران / سیاسی

با توجه به رایزنی‌های فشرده در اسلام‌آباد و پیشرفت گفتگوها و محدود کردن حملات رژیم صهیونیستی از بیروت به مناطق جنوبی لبنان که به معنای پیشرفت در اجرای آتش‌بس محسوب می‌شد، و نیز پذیرفتن آزادسازی دارایی‌های ایران از سوی طرف آمریکایی و نیاز به گفتگوهای کارشناسی و فنی دقیق‌تر در این زمینه، قرار شد مذاکرات میان ایران و آمریکا در اسلام‌آباد برای نهایی کردن این موضوعات آغاز شود.

ایران معتقد است که آتش‌بس در لبنان هنوز به طور کامل محقق نشده و آمریکا موظف است اسرائیل را برای اجرای این تعهد ملزم کند. هیئت ایرانی این موضوع را به طور جدی از طریق واسطه پاکستانی و همچنین در اتاق گفتگو پیگیری می‌کند.

هیئت ایرانی با اعلام بدبینی نسبت به طرف مقابل و در نظر گرفتن تجربه بدعهدی‌های آمریکا در مذاکرات قبلی، در این دور از گفتگوها با میانجی‌گری پاکستان حاضر شده است.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

سپاه: اقدامی کنید با موشک و پهپاد مقابله به مثل می‌کنیم


موج جدید حملات حزب الله به مواضع صهیونیستی


کالابرگ کد ملی‌های ۳، ۴، ۵ و ۶ شارژ شد


پوتین: امیدوارم درگیری مربوط به ایران هرچه زودتر پایان یابد


قرعه کشی جام ملت‌های آسیا؛ ایران در گروه زندگی!


شهید و زخمی شدن 22 شهروند لبنانی در حملات اشغالگران


دیدار السیسی و مکرون؛ قاهره درباره خطرات گسترش تنش‌ در منطقه هشدار داد


نماینده کنگره آمریکا: بنزین 5 و گازوئیل 6 دلاری نشانه پیروزی نیست


اروپا برای تخلیه افراد از کشتی کروز آلوده به هانتاویروس آماده می‌شود


دیدار نواف سلام و احمد الشرع در دمشق؛ تأکید بر گسترش همکاری‌های دوجانبه و ثبات منطقه‌ای