العالم - آمریکا
جیدی ونس، معاون رئیسجمهوری آمریکا بامداد یکشنبه پیش از ترک اسلام آباد در نشست مطبوعاتی در اسلامآباد اعلام کرد که ایالات متحده با ایران در جریان مذاکرات به توافق نرسید.
ونس گفت: «۲۱ ساعت است که اینجا هستیم. خبر خوب این است که در مورد چندین موضوع مهم با هیات ایرانی گفتگو کردیم. خبر بد این است که به توافق نرسیدیم. این بیش از این که برای آمریکا خبر بدی باشد، برای ایران خبر بدی است. در نتیجه بدون دستیابی به توافق به ایالات متحده باز میگردیم.»
این درحالیست که آرون دیوید میلر مذاکره کننده سابق وزارت خارجه آمریکا تاکید کرد: ایرانی ها برگ های برنده بیشتری نسبت به آمریکایی ها دارند.
وی اضافه کرد: ایرانی ها عجله ای برای دستیابی به توافق ندارند.
پیشتر نیز اندی کیم سناتور آمریکایی تاکید کرد: آیا جی دی ونس فکر می کرد می تواند دهه ها اختلاف با ایران را طی یک روز حل کند؟
وی اضافه کرد: در حالی که ایران در بالاترین سطح در مذاکرات با آمریکا حاضر شد به نظر می رسید که ونس در حال عقب نشینی است.
کیم تصریح کرد: نظامیان آمریکایی که در معرض خطر هستند و شهروندانی که از افزایش قیمت رنج می برند، مستحق مذاکرات جدی هستند.