قطر: حل بحران تنگه هرمز باید منطقه‌ای باشد

سه شنبه 25 فروردين 1405
16:42
قطر: حل بحران تنگه هرمز باید منطقه‌ای باشد سخنگوی وزارت خارجه قطر بر ضرورت تداوم آتش‌بس بین ایران و آمریکا و تثبیت آن تأکید کرد و افزود: حل بحران تنگه هرمز باید منطقه‌ای و با مشارکت کشورهای ساحلی وابسته به آن باشد.

العالم - جهان اسلام

به گزارش شبکه الجزیره، «ماجد الأنصاری» سخنگوی وزارت خارجه قطر گفت: باید آتش‌بس بین ایران و آمریکا ادامه یابد و اکنون تمرکز بر روی تثبیت آتش‌بس است.

وی تصریح کرد: بحران تنگه هرمز باید منطقه‌ای و با مشارکت کشورهای ساحلی وابسته به آن باشد، هیچ مشکلی در مدیریت تنگه هرمز وجود نداشت و پیآمدهای بسته شدن آن، فرار از بازارهای انرژی است؛ همه بحران‌ها باید از طریق گفت‌وگو حل شود.

وی افزود: وضعیت در تنگه هرمز اضطراری است و همه باید برای دستیابی به یک راه‌حل پایدار تلاش کنند، ما بر پایداری اقتصاد قطر و کشورهای منطقه با وجود پیآمدهای آن تأکید می‌کنیم.

الانصاری ادامه داد: زبان تهدید غیرقابل قبول است و با هر گونه تهدیدی برخورد می‌کنیم تا امنیت کشورمان را تضمین کنیم.

الانصاری همچنین گفت: ما هیچ گزارشی مبنی بر تعرض به نفتکش‌های قطری طی چند روز گذشته دریافت نکرده‌ایم.

الأنصاری تأکید کرد: ما از تلاش‌های پاکستان برای میانجی‌گری بین ایران و آمریکا حمایت می‌کنیم و تماس منطقه‌ای فشرده در حال حاضر برای موفقیت تلاش‌های میانجی‌گرانه و کاهش تنش‌ها ادامه دارد؛ منتظر هستیم تا برگزاری دور جدید مذاکرات در پاکستان تأیید شود و ما از این تلاش‌های دیپلماتیک حمایت می‌کنیم.

سخنگوی وزارت خارجه قطر همچنین تأکید کرد: قطر از ابتدا بر ضرورت وجود راه‌حل دائمی برای تثبیت آتش‌بس تأکید می‌کرد.

وی افزود: آتش‌بس به معنای پایان جنگ نیست، نیازی به میانجی‌گران جدید نیز نیست و ما از میانجی‌گری پاکستان حمایت می‌کنیم. قطر با برادران خود در منطقه هماهنگ است تا یک موضع منطقه‌ای واحد در قبال این اوضاع اتخاذ کند، ما نقش میانجی را ایفا نمی‌کنیم اما هماهنگی عالی با پاکستان، آمریکا و برادرانمان داریم، نقشه راهی که میانجی وضع کرده را محترم می‌شماریم و شک نداریم که آینده شاهد نقش منطقه‌ای خواهد بود.

سخنگوی وزارت خارجه قطر گفت: در صورت حصول توافق برای پایان جنگ، منطقه به نشست طرف‌ها و تدوین راه‌حل‌های پایدار نیاز دارد، شورای همکاری خلیج فارس نیاز به وجود این شورا و موفقیت آن برای هماهنگی و مقابله با چالش‌ها را ثابت کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی دبیرکل سازمان ملل با وزیرخارجه پاکستان درباره مذاکرات اسلام‌آباد


دعوت ایران از رئیس شورای اروپا برای به رسمیت شناختن واقعیت‌های جنگ تحمیلی


محکومیت حملات رژیم اسرائیل به لبنان از سوی ۱۸ کشور عمدتاً اروپایی


گوترش: هیچ راه حل نظامی برای بحران خاورمیانه وجود ندارد


پاسخ قاطع ایران به ادعاهای بی‌اساس امارات در آیمو


نمایندگی ایران در وین: ادعای تمایل تهران به سلاح هسته‌ای «دروغ بزرگ» است


پاپ لئو به دنبال انتقاد ترامپ درباره لغزش دموکراسی‌ها هشدار داد


هشدار صندوق بین المللی پول درباره رکود اقتصادی در جهان


تقدیم مدال طلای قهرمانی تکواندو نوجوانان جهان به شهدای مدرسه میناب


اذعان رژیم صهیونیستی به زخمی شدن ۱۰ نظامی در بنت جبیل