العالم - ایران
آیین راهپیمایی دختران جان فدای ایران در آستانه فرارسیدن سالروز ولادت حضرت معصومه (س) با راهپیمایی دختران و بانوان تهرانی از میدان آیینی امام حسین (ع) تا چهارراه ولیعصر (عج) برگزار شد.
این راهپیمایی از نخستین ساعات ظهر امروز (جمعه) آغاز شد و شاهد حضور پرشمار دختران دهه هشتادی و دهه نودی بود که پرچم ایران در دست داشتند و با سربندهای «یا زینب (س)» و «جانم فدای ایران» به خیابان آمده بودند.
دختران جوان و بانوان شرکت کننده در مراسم ضمن اعلام بیعت با رهبر معظم انقلاب اسلامی با سر دادن شعارهایی حمایت خود را از نیروهای قدرتمند مسلح کشورمان اعلام کردند.
شرکت کنندگان در این مراسم شعار «هیهات منا الذله» سر میداند و ضمن اعلام حمایت از نیروهای حاضر در میادین نظامی و دیپلماتیک، آمادگی خود را برای فداکاری در راه کشور فریاد می زدند.