عملکرد دولت در عرصه اقتصادی، دفاعی و سیاست خارجی

شنبه 29 فروردين 1405
08:56
عملکرد دولت در عرصه اقتصادی، دفاعی و سیاست خارجی رئیس‌ جمهور در گفت‌وگو با رسانه ملی، به شرح کارهای دولت در عرصه اقتصادی، دستاوردهای دفاعی و سیاست خارجی و چالش‌های پیش‌ روی کشور در شرایط جنگ تحمیلی سوم پرداخت.

العالم - ایران / سیاسی

مسعود پزشکیان در این گفت‌وگو، اظهار داشت: آنچه مجموعه دولت در این مدت در پی آن بود، با لطف خداوند محقق شد و توانستیم ماه مبارک رمضان و سال نو را بدون احساس کمبود و با ثبات قیمت‌ها مدیریت کنیم.

رئیس‌ جمهور با بیان اینکه پیامدهای جنگ متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونسیتی علیه کشورمان، امروز گریبان‌گیر بسیاری از کشور‌های جهان است، اضافه کرد: با لطف الهی و تلاشی که مدیران، مسئولان و وزیران انجام می‌دهند، آحاد ملت ایران در بازار کمبود نمی‌بینند و قیمت‌ها نیز در این مدت تا حدودی ثابت بوده و تغییر آنچنانی نداشته است که این نشان می‌دهد، نظام کشور در حال کارکرد درست است.

آقای پزشکیان در ادامه با تجلیل از ایثارگری‌ نیرو‌های مسلح کشورمان، تصریح کرد: از رزمندگان عزیز کشورمان که با همه وجود از میهن دفاع کردند و افتخارآفرین شدند، قدردانی می‌کنم. آنان، غرور ملی را زنده کردند.

رئیس‌جمهور با توجه به تلاش مذبوحانه و شکست‌خورده دشمنان برای تسلیم کردن ایران، گفت: آمریکا و رژیم صهیونیستی تصور کردند با جنگ علیه کشورمان در مدت کوتاهی می‌توانند ما را به تسلیم وادار کنند، اما حضور مردم و دفاع جانانه رزمندگان نشان داد که ملت قهرمان، لشکریان و نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران را به این سادگی‌ها نمی‌توان به تسلیم وادار کرد.

آقای پزشکیان، حضور مردم در صحنه‌های دفاع از میهن را «نمایش بی‌نظیر در جهان» توصیف کرد و گفت: در دنیا کسی نمی‌توانست این حضور عظیم را در ذهن خود بپذیرد، طوری‌که رئیس‌جمهور آمریکا ادعا کرد این تصویرها با هوش مصنوعی ساخته شده است، زیرا باور نمی‌کرد که مردمانی هر شب پای نظام و کشورشان در خیابان‌ها و چهارراه‌ها حاضر شوند و از عزت و سربلندی میهن خود دفاع کنند. این حضور‌ها بزرگترین پشتوانه کشور ما است.

رئیس‌ جمهور با توجه به رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب، پس از شهادت حضرت آیت‌الله‌ العظمی امام سید علی خامنه‌ای، اظهار داشت: حضور مردم و رهبری و هدایت‌های معظم‌ له، دلگرمی بزرگی برای دولت در جهت ادامه کار، گفت‌و‌گو‌ها و تعیین سیاست‌های پیش‌ رو بوده است.

آقای پزشکیان با ابراز امیدواری به اینکه بتوان با روند موجود، با عزت، مشکل‌ها را رفع و از این مرحله با سربلندی خارج شد، تصریح کرد: امروز به برکت سیاست خارجی مقتدرانه، رژیم صهیونیستی وادار به اعلام آتش‌بس در لبنان شد و حق تهاجم به حزب الله و دیگر جبهه‌ها را ندارد. این تلاشی است که نظام اسلامی انجام می‌دهد و امیدواریم خداوند کمک کند تا شرمنده مردم نشویم. همچنین، ما باید از برادران خود در پاکستان که با دلسوزی و اعتقاد در تلاش هستند تا ضمن حفظ عزت و سربلندی کشور خود، روند را به سمت هدف‌های ما هدایت کنند، قدردانی کنیم.

رئیس‌ جمهور با استناد به سخنان و فتوای رهبر شهید، حضرت آیت‌الله العظمی امام سید علی خامنه‌ای، گفت: ما به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیستیم. به دنبال ناآرامی و ترور در منطقه نیستیم. ما به دنبال آرامش هستیم و با عزت از تمامیت ارضی کشورمان دفاع می‌کنیم و به چارچوب‌های حقوقی و قانونی پایبندیم. این آمریکا و رژیم صهیونیستی هستند که کشور ما و منطقه را با ترور فرماندهان، سیاستمداران، دانشمندان و دانش‌آموزان به آشوب و جنگ کشانده و به واسطه انجام این جنایت‌ها در نگاه مردم دنیا منفور شده‌اند، اما با ابزار رسانه و تبلیغات خود تلاش می‌کنند که ایران را عامل مشکل‌های منطقه معرفی کنند. ما بر اصول و چارچوب‌های خود ایستاده‌ایم و این مهم باید به طرف مقابل تفهیم شود.

آقای پزشکیان با توجه به صدمه‌ها و سختی‌های جنگ، اظهار داشت: وقتی می‌ایستیم و می‌جنگیم، باید عوارض و سختی‌های جنگ را نیز بپذیریم و تحمل کنیم. نمی‌شود که بجنگیم و هیچ مشکلی پیش نیاید. اکنون پس از جنگ به فرموده رسول خدا صل الله علیه و آله با جهاد اکبر رو‌برو هستیم و هنر آن است که بتوانیم سختی‌ها و مشکل‌های ایجاد شده را با همدلی، همیاری و تحمل، مدیریت کنیم. اگر جنگ پایان یابد، باید با مردم گفت‌وگوی صادقانه داشته باشیم و از آنان کمک بخواهیم تا با عزت و قدرت از صدمه‌های وارد شده خارج شویم.

رئیس‌ جمهور، همچنین با توجه به پویش مردمی «جان فدا» گفت: بیش از ۲۷ میلیون تن در این پویش حضور یافته‌اند. ممکن است که لازم نباشد در جبهه بجنگند، اما می‌توانند در صحنه جامعه و با کمک‌های خود، یاری‌ کنند. کسی که حاضر است تا جان خود را برای کشور فدا کند، در برابر سختی‌ها آستین بالا می‌زند، به میدان می‌آید و به همنوعان خود کمک می‌کند.

آقای پزشکیان در پایان، تصریح کرد: در دوران جنگ، ما در دولت و بسیاری از صحنه‌ها حضور پیدا کردیم و نشست گذاشتیم، اما رسانه‌ای نکردیم. مردم می‌بینند که دولت، وزیران و استانداران با وجود همه سختی‌ها و مشکل‌ها به خدمت‌رسانی ادامه می‌دهند و مردم ما از این نظر، احساس نمی‌کنند که در جنگ هستند.

0% ...

آخرین اخبار

وزیرخارجه پاکستان: هدف ما نه تمدید آتش‌بس بلکه توقف جنگ است


پیام فرمانده کل قوا به مناسبت بیست و نهم فروردین ماه، خجسته زادروز ارتش جمهوری اسلامی ایران


۶ فرودگاه ایران بازگشایی شد


پاسخ عملی نیروی دریایی سپاه به بدعهدی آمریکا


گزارش خبرنگار العالم از رژه نظامی دختران ایرانی در تهران


ارتش قوی‌تر از همیشه با تهدیدهای منطقه‌ای مقابله می‌کند


گردان های سید الشهدای عراق: آتش‌بس لبنان، تسلیم شدن در برابر شروط ایران است


عراقچی: اقتدار امروز ایران وامدار مجاهدت‌ نیروهای مسلح جان‌برکف است


طرح دو فوریتی ثبت «روز ملی تنگه هرمز» در مجلس کلید خورد


بقائی: در روز ارتش، یاد و خاطره غیور مردان ناو دنا را گرامی می‌داریم