تیراندازی در نزدیکی ضیافت خبرنگاران کاخ سفید؛ ترامپ مجبور به ترک محل شد

يکشنبه 6 ارديبهشت 1405
08:16
تیراندازی در نزدیکی ضیافت خبرنگاران کاخ سفید؛ ترامپ مجبور به ترک محل شد سرویس مخفی آمریکا، دونالد ترامپ را در پی تیراندازی، با عجله از مراسم ضیافت خبرنگاران کاخ سفید خارج کرد.

العالم - آمریکا

شنیده شدن صدای تیراندازی، اولین نشست غیررسمی ترامپ با خبرنگاران دردوران جدید ریاست‌جمهوری‌اش را، نیمه‌تمام گذاشت! منابع نزدیک به کاخ سفید، دلیل نیمه‌تمام ماندن این ضیافت شام را «شنیده شدن صدای شلیک ۵ تا ۸ گلوگه» و خطر امنیتی اعلام کردند.

تصاویر منتشر شده نشان میدهد، تیم حفاظت ترامپ، او را به سرعت از ضیافت شام خبرنگاران کاخ سفید خارج کردند

درباره سرنوشت فرد تیرانداز هم ابتدا اخبار متناقضی مخابره شد، در حالیکه سی ان ان از کشته شدن فرد تیرانداز خبر داد، اما شبکه فاکس نیوز مدعی شد که تیم امنیتی توانسته فرد مهاجم را دستگیر کند.

هویت فرد تیرانداز در مراسم شام خبرنگاران کاخ سفید، «کول توماس آلن» ۳۱ ساله از تورنس، کالیفرنیا، گزارش شده است. درباره انگیزه مهاجم خبری منتشر نشده است.

به ترامپ و اعضای دولتش آسیبی نرسیده و گفته شده یکی از ماموران سرویس مخفی آمریکا در جریان تیراندازی مجروح شده است. چندین مقام ارشد دولت از جمله «جی‌دی ونس» معاون رئیس‌جمهور، «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه و «پیت هگست» وزیر جنگ آمریکا نیز در این مراسم حضور داشتند.

تعدادی از فعالان آمریکایی در شبکه‌های اجتماعی، خبر تیراندازی در ضیافت شام دولت آمریکا را «نمایش جدید تیم ترامپ» توصیف کرده‌اند . یک کاربر نوشته: چه عملیات روانی/ پرچم دروغین «فوق‌العاده‌ای»! [البته] قطعاً این یکی به اندازه باتلرِ پنسیلوانیا (ماجرای ترور ناموفق ترامپ) مؤثر نخواهد بود!

پیش از انتخابات ریاست جمهوری نیز اتفاق مشابه، و البته بسیار جدیتری روی داد و گلوله از بیخ‌گوش ترامپ رد شد! ترامپ از این ماجرا بهره بسیاری برای پروپاگاندای انتخاباتی برد. برخی می گویند این ماجرا نیز شاید برای انتخابات میاندوره‌ای تدارک دیده شده باشد.

گفته می‌شود که لویت، سخنگوی کاخ سفید، قبل از مراسم در صحبت‌هایی گفته که امشب تیراندازی هم خواهیم داشت! ترامپ در این شرایط که باید بسیار بحرانی و امنیتی باشد، توییتی منتشر می‌کند که خود را قهرمان و شجاع نشان دهد و حتی اعلام می‌کند که حاضر است در مراسم بماند!

0% ...

آخرین اخبار

افزایش تعداد آتش‌سوزی‌های مشکوک در فلسطین اشغالی


اسرائیل راه به جایی نمی‌برد/وزرای حزب‌الله کناره‌گیری نخواهند کرد


اوج گرما در هند و پاکستان، افزایش بی‌سابقه تقاضا برای برق


سازمان ملل: میلیون‌ها نفر در سودان جنوبی به کمک‌های غذایی فوری نیاز دارند


نگرانی یونیفل از تشدید خشونت‌ها در جنوب لبنان


بیانیه تحریک آمیز نیروی دریایی آمریکا علیه کشتیرانی در تنگه هرمز


بلومبرگ: ۵ نظامی آمریکا در حمله هوایی به پایگاه این کشور در کویت مجروح شدند


تحلیلگر عرب: تهدید علیه عمان، سردرگمی و تنافض‌گویی رئیس جمهور آمریکا را برملا کرد/ تبدیل تنگه هرمز به ابزار راهبردی در دست ایران


تدابیر مکزیک برای تضمین امنیت یوزهای ایرانی در تیخوانا


ایلهان عمر از ناکامی کنگره آمریکا در مهار اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران انتقاد کرد