آکسیوس: ایران طرح جدیدی ارائه کرده است

دوشنبه 7 ارديبهشت 1405
08:51
آکسیوس: ایران طرح جدیدی ارائه کرده است تارنمای آکسیوس دوشنبه به نقل از یک مقام آمریکایی و ۲ منبع آگاه ادعا کرد، ایران پیشنهاد جدیدی به آمریکا ارائه داده است.

العالم - آمریکا

رسانه آمریکایی آکسیوس به نقل از سه مقام این کشور نوشته که انتظار می‌رود دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده روز دوشنبه با تیم امنیت ملی و سیاست خارجی خود در «اتاق وضعیت» کاخ سفید نشستی درباره ایران برگزار کند.

یک منبع اظهار کرد که تیم ترامپ در مورد مذاکرات و گام‌های احتمالی بعدی رایزنی خواهد کرد.

این در حالی است که سیدعباس عراقچی وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران هفته جاری به پاکستان رفت و سپس در سفر به عمان درباره تنگه هرمز گفت‌وگو کرد. پس از آن وی بار دیگر به پاکستان رفت و قرار است امروز دوشنبه با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه دیدار کند.

دو منبع آگاه گفتند که عراقچی طرح موکول کردن مذاکره درباره مساله هسته‌ای به یک زمان دیگر را در جریان جلسات خود در اسلام‌آباد مطرح کرد.

به نوشته آکسیوس، آمریکا از ایران می‌خواهد که غنی‌سازی را ( در یک بازه زمانی )تعلیق کند.

پیشنهاد جدید ایران که از طریق میانجیگران پاکستانی به آمریکا ارائه شده، ابتدا بر حل بحران بر سر تنگه هرمز و محاصره دریایی ایالات متحده متمرکز است.

بر اساس آن، آتش‌بس نیز برای مدتی طولانی تمدید می‌شود یا طرف‌ها برای پایان دائمی جنگ توافق می‌کنند.

طبق این پیشنهاد جدید، مذاکرات هسته‌ای در یک مقطع دیگر و پس از بازگشایی تنگه هرمز و رفع محاصره دریایی انجام می‌شود.

اولیویا ویلز سخنگوی کاخ سفید به آکسیوس گفت: موضوعات دیپلماتیک حساسی وجود دارد و آمریکا از طریق رسانه‌ها مذاکره نمی‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

ملت ایران با ایستادگی خود، محاسبات آمریکا را به شکست کشاند


غریب‌آبادی: ایتالیا و رومانی در تجاوز به ایران مسئولیت بین‌المللی دارند


واکنش فعالان مجازی به مذاکرات سوئیس؛ تثبیت جایگاه ایران به عنوان یک قدرت منطقه‌ای


پیام تسلیت پزشکیان به دولت و ملت ونزوئلا در پی زلزله اخیر


رهبر انصارالله: در هر جنگ جدیدی در غزه، در کنار مقاومت خواهیم بود/ آمریکا و اسرائیل «شر مطلق» هستند


ایتالیا به‌طور رسمی استفاده از خاکش علیه ایران راتکذیب کند


واکنش قاطع قالیباف به دروغ الزام واردات محصولات آمریکایی


تمرین شاگردان قلعه نویی در دانشگاه جرج واشنگتن


استفاده آمریکا از پایگاه‌های هوایی ایتالیا برای دولت ملونی جنجال آفرید


حمله به زیرساخت های ایران، حمله به امنیت انرژی جهان بود


پربیننده ترین خبرها