واکنش مشاور سخنگوی وزارت خارجه به تحریم برخی مقامات عراق و جریان مقاومت از سوی آمریکا

جمعه 18 ارديبهشت 1405
22:13
واکنش مشاور سخنگوی وزارت خارجه به تحریم برخی مقامات عراق و جریان مقاومت از سوی آمریکا یک دیپلمات وزارت خارجه در واکنش به پیام سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در رابطه با تحریم برخی از مقامات عراق و جریان مقاومت گفت: این شرم‌آور و رقت‌انگیز است که ایالات متحده اکنون مقامات عراقی را به بهانه‌ای پوچ هدف قرار داده است.

العالم - ایران / سیاسی

علی صفری مشاور سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در این ارتباط نوشت: این شرم‌آور و رقت‌انگیز است. ایالات متحده اکنون مقامات عراقی را به بهانه‌ای پوچ هدف قرار داده است. تنها یک قدرت رو به زوال می‌تواند چنین ناامیدانه و بدخواهانه عمل کند.

بر اساس این گزارش در روز پنجشنبه وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد: تحریم‌هایی را علیه افراد و نهادهای تجاری که از بخش نفت عراق امنیت این کشور را تضعیف می‌کنند، اعمال کردیم. آمریکا مدعی شد، معاون وزیر نفت عراق از موقعیت خود برای تسهیل فروش نفت به نفع یران سوء استفاده می ‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

ترور ناجوانمردانه یک مأمور پلیس در شهرستان ایرانشهر


برخلاف ادعای غربی‌ها، متن تفاهم‌نامه احتمالی تا این‌لحظه نهایی‌ نشده


حسام زیدان... صدای فلسطین که با بمباران اسرائیلی خاموش شد


قتل عام هولناک در لبنان در نتیجه تشدید حملات هوایی و تجاوزات صهیونیستی


پزشکیان: به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم، ناآرامی منطقه به خاطر اسرائیل است


ایروانی: اقدامات ایران در تنگه هرمز قانونی و منطبق با حقوق بین‌الملل است


عزت امروز مردم ایران، نتیجه آموزش‌های عملی ولایت فقیه است


گالاس: اتحادیه اروپا آماده کمک فنی به گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا است


وزیرخارچه پاکستان در واشنگتن با همتای آمریکایی خود دیدار می‌کند


تحریم جدید آمریکا علیه صنعت هوایی ایران