العالم - فلسطین اشغالی
پیش از این نیز صابرین نیوز گزارش داده بود که تصاویر ماهوارهای از دو پایگاه هوایی موقت و مخفیانه اسرائیل در عراق منتشر شده است که توسط وزارت دفاع این کشور کشف شده است.


روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز نوشته است: نیروهای اسرائیلی برای پنهان نگه داشتن یکی از این پایگاهها در نزدیکی شهر النخیب، یک چوپان و یک سرباز را کشتهاند.
نیویورک تایمز به نقل از مقامهای منطقهای خاطرنشان کرده که این پایگاه پیش از جنگ کنونی آمریکا و اسرائیل با ایران ایجاد شده بود و در جریان جنگ ۱۲ روزه (ژوئن سال گذشته) علیه ایران نیز مورد استفاده قرار گرفت.
بر اساس این گزارش، از این پایگاه برای پشتیبانی هوایی و سوختگیری و ارائه خدمات درمانی استفاده میشد است.
این روزنامه همچنین گزارش داده است که آمریکا از وجود این پایگاه اطلاع داشته است. این در حالی است که نیروهای آمریکایی در حال حاضر در هماهنگی با دولت عراق در این کشور حضور دارند و این گزارش به این معناست که ایالات متحده حضور نیروهای خارجی در خارک عراق را از این کشور پنهان کرده است.
به گزارش نیویورک تایمز، این پایگاه جدا از مقر موقتی قبلی است که پیشتر والاستریت ژورنال درباره آن گزارش داده بود.
والاستریت ژورنال گفته بود که آن پایگاه اندکی پیش از آغاز جنگ آمریکا و اسرائیل با ایران ساخته شده بود و محل استقرار نیروهای ویژه و یک مرکز لجستیکی برای نیروی هوایی اسرائیل بود.