العالم – لبنان
وی در مراسم چهلمین روز شهادت بدیع حسین طه در هرمل افزود: دشمن صهیونیستی سردرگم شده و به خاطر شکست هایش در لبنان و پیروزی های مقاومت از مردم انتقام می گیرد.
وی خطاب به دشمن صهیونیستی گفت: شما سرزمین ما را ترک خواهید کرد، همانطور که در سال ۲۰۰۰ به خاطر مقاومت رزمندگان حزب الله از خاک لبنان عقب نشینی کردید و بدانید نمی توانید مقاومت را خلع سلاح کنید.
حماده درباره اعلام توافق آتشبس از سوی مقامات لبنانی در شنبه شب گذشته گفت: این مقامات یا کاملاً از نقشه آمریکا بی اطلاعند و نمیدانند در اطرافشان چه میگذرد، یا با دشمن علیه مردم ما توطئه میکنند.
وی افزود: حکومت لبنان باید از همان ابتدا مذاکره مستقیم با رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا را متوقف می کرد تا حداقل بتواند خون شهدای لبنانی را حفظ کند، اما متاسفانه به مذاکره با دشمن اسراییلی ادامه داد و اکنون سخن درباره مذاکرات امنیتی و نظامی در روزهای آینده مطرح است.