سرلشکر عبداللهی:

ایران ارایه دهنده الگوی جدید جنگ و راهگشای ملت‌های استقلال‌طلب و آزادی‌خواه است

يکشنبه 3 خرداد 1405
17:18
ایران ارایه دهنده الگوی جدید جنگ و راهگشای ملت‌های استقلال‌طلب و آزادی‌خواه است فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا (ص) با تبیین توانمندی‌های دفاعی کشور، جمهوری اسلامی ایران را ارائه‌دهنده یک «الگوی جدید جنگ» در عرصه بین‌المللی توصیف کرد که می‌تواند راهگشای تمامی ملت‌های استقلال‌طلب و آزادی‌خواه باشد.

العالم - ایران - سیاسی

سرلشکر علی عبداللهی روز یکشنبه در حاشیه مراسم بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی سوم و سالگرد شهدای اقتدار که در مصلی تهران برگزار شد، با تأکید بر اینکه این الگو بر پایه خلاقیت، ابتکار عمل و تکیه بر امکانات کاملاً بومی و ایرانی شکل گرفته است، گفت: این تاکتیک نوین که توسط فرزندان این مرز و بوم طراحی شد، نشان داد که برای نجات از یوغ استکبار جهانی، تنها کافی است اراده‌ای قوی و پولادین داشت.

وی در تشریح موئلفه‌های اصلی این قدرت‌آفرینی تصریح کرد: همه چیز در میدان نبرد، به اراده انسان‌ها، استواری، ایستادگی، راسخ بودن در دین و اعتماد به وعده الهی بستگی دارد. اگر بر مقاومت پای بفشاریم، هیچ قدرت متکبری در دنیا توانایی پیروزی بر ما را نخواهد داشت.

این مقام نظامی با اشاره به الهام‌بخش بودن این تجربه برای محور مقاومت و مسلمانان جهان یاراور شد: این یک الگوی جدید است که می‌تواند برای تمامی مظلومین عالم و مسلمانان دنیا یک تجربه بسیار بزرگ و گران‌بها باشد

سرلشکر عبداللهی درباره تهدیدات دشمنان گفت: ما تا آخرین نفس ایستاده‌ایم و ذره‌ای تردید نداریم. ایستادگی ما دائمی و پایان‌ناپذیر است.

وی تأکید کرد: کسی گمان نکند که استقامت ما در هم می‌شکند. ما ثابت‌قدم هستیم و حتی اگر تنها یک نفر از ما باقی بماند، بدانند که همان یک نفر هم خواهد ایستاد.

0% ...

آخرین اخبار

زلنسکی: باید از گشوده شدن جبهه جدید در جنگ اجتناب کنیم


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


2 کشته درپی تیراندازی در شهر سیاتل آمریکا


بیش از ۸۰ عضو پارلمان انگلیس خواستار تحریم رژیم صهیونیستی شدند


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند