عملیات پهپادی حزب الله؛ تقدیم به ملت ایران و شهدای مدرسه میناب، با نگارش فارسی/ ویدیو

چهارشنبه 6 خرداد 1405
12:35
حزب الله لبنان با انتشار ویدیویی نظامیان صهیونیست را درحمله ای پهپادی هدف قرار داد و این عملیات را تقدیم ملت ایران کرد.

العالم - لبنان

به گزارش العالم، در ویدیوی منتشر شده از این عملیات که دیروز (سه شنبه / 5 خرداد ماه 1405) از سوی حزب الله لبنان انجام شده، مراحل آماده سازی پهپاد و مسلح کردن آن، سپس پرواز و تعقیب خودروی نظامیان صهیونیست و در انتها هدف قرار دادن آن به نمایش در آمده است.

حزب الله لبنان در این ویدیو ، این عملیات را به ملت ایران و شهدای مدرسه شجره طیبه میناب که درجنگ رمضان هدف حمله دشمن صهیونی آمریکایی قرار گرفت، تقدیم کرده است.

گفتنی است که روز نهم اسفند سال ۱۴۰۴ و در نخستین ساعات تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران، مدرسه شجره طیبه میناب سه بار و با فاصله، هدف موشک دشمن صهیونی امریکایی قرار گرفت تا جنایت جنگی دیگری در عصر سلاح های فوق هوشمند و پیشرفته به نام جانیان جهان ثبت شود.

در این فاجعه انسانی و تراژدی بشری، ۱۶۸ کودک دختر و پسر دانش آموز و تعدادی از معلمان و کارکنان مدرسه و والدین دانش آموزان مینابی جان پاک خود را از دست دادند.

0% ...

آخرین اخبار

ترور ناجوانمردانه یک مأمور پلیس در شهرستان ایرانشهر


برخلاف ادعای غربی‌ها، متن تفاهم‌نامه احتمالی تا این‌لحظه نهایی‌ نشده


حسام زیدان... صدای فلسطین که با بمباران اسرائیلی خاموش شد


قتل عام هولناک در لبنان در نتیجه تشدید حملات هوایی و تجاوزات صهیونیستی


پزشکیان: به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم، ناآرامی منطقه به خاطر اسرائیل است


ایروانی: اقدامات ایران در تنگه هرمز قانونی و منطبق با حقوق بین‌الملل است


عزت امروز مردم ایران، نتیجه آموزش‌های عملی ولایت فقیه است


گالاس: اتحادیه اروپا آماده کمک فنی به گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا است


وزیرخارچه پاکستان در واشنگتن با همتای آمریکایی خود دیدار می‌کند


تحریم جدید آمریکا علیه صنعت هوایی ایران