حمله آمریکا در شرق اقیانوس آرام سه کشته بر جای گذاشت

شنبه 9 خرداد 1405
08:37
حمله آمریکا در شرق اقیانوس آرام سه کشته بر جای گذاشت ستاد «فرماندهی جنوبی» ارتش آمریکا بامداد شنبه اعلام کرد در شرق اقیانوس آرام به یک قایق حمله کرد و سه نفر را کشت.

العالم - آمریکا

این ستاد در بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «نیروی ضربت مشترک سپر جنوبی» ۲۹ می (هشتم خرداد) به دستور ژنرال «فرانسیس دانووان» رئیس ستاد فرماندهی جنوبی حمله‌ای به یک شناور که از سوی سازمان‌های بین‌المللی تروریستی فعالیت می‌کرد، انجام داد.

ستاد فرماندهی جنوبی افزود: اطلاعات تجسسی تایید می‌کرد که این قایق در حال عبور از مسیر شناخته‌شده قاچاق مواد مخدر در شرق اقیانوس آرام بوده و در قاچاق مواد مخدر مشارکت داشت. سه مرد نارکو-تروریست (تروریست مواد مخدر) در جریان این اقدامات کشته شدند.

آمریکا سال گذشته به بهانه مبارزه با قاچاق مواد مخدر حضور و عملیات‌های نظامی خود را در منطقه کارائیب گسترش داد. ونزوئلا این بهانه را رد کرد و حضور نظامی آمریکا را آماده‌سازی برای حمله به این کشور خواند.

عملیات آمریکا به بهانه مقابله با قاچاق مواد مخدر در آب‌های آمریکای لاتین تاکنون حدود ۲۰۰ کشته بر جای گذاشته است.

آمریکا نیکولاس مادورو رئیس جمهور سابق ونزوئلا را به رهبری یک کارتل مواد مخدر متهم کرد. اما دولت مادورو این اتهامات را رد کرده و آن را تلاش و زمینه‌سازی آمریکا برای سلطه بر ذخایر انرژی این کشور خواند.

در نهایت، بامداد روز شنبه سوم ژانویه ۲۰۲۶(۱۳ دی ۱۴۰۴)، کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، به همراه ایالت‌های میراندا، آراگوآ و لا گوایرا، صحنه حملات نیروهای آمریکایی بود که به قربانی شدن شماری از غیرنظامیان منجر شد.

پس از آن دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که مادورو ربوده شده است. مادورو برای محاکمه به آمریکا منتقل شد.

0% ...

آخرین اخبار

شکار MQ-1 تا F-35؛ آسمان منطقه دیگر برای هواپیماهای آمریکایی امن نیست+ فیلم


چرا رژیم صهیونیستی حملات خود به جنوب لبنان را تسریع کرده است؟+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به سه هزار و ۴۱۲ نفر رسید


انتقاد شدید معاون سابق ترامپ از عملکرد دولت فعلی آمریکا


هشدار نسبت به سوء استفاده انتخاباتی وزیر نتانیاهو از پلیس


یمن: اتحادیه اروپا تحت نفوذ جریان‌های صهیونیستی است


«حنظله» مرکز «پشتیبانی از قربانیان هولوکاست» را هک کرد


زخمی شدن ۶ صهیونیست در حمله پهپادی حزب الله به اراضی اشغالی+ فیلم


رایزنی سران عربستان و فرانسه درباره تلاش‌های دیپلماتیک در منطقه


پزشکیان بر تقویت تاب‌آوری ملی و مشارکت عمومی در تداوم اداره کشور تاکید کرد