هگست از ساخت شهپاد با همکاری ائتلاف «آکوس» خبر داد

شنبه 9 خرداد 1405
14:18
هگست از ساخت شهپاد با همکاری ائتلاف «آکوس» خبر داد پیت هگست وزیر جنگ آمریکا امرروز شنبه گفت که آمریکا، انگلیس و استرالیا به عنوان بخشی از پیمان دفاعی سه جانبه  آکوس (AUKUS)، برای توسعه وسایل بدون سرنشین یا شهپاد با یکدیگر همکاری می‌کنند.

العالم - آمریکا

خبرگزاری رویترز نوشت: این برنامه تحت عنوان «ستون دوم» آکوس برای توسعه فناوری دفاعی پیشرفته از جمله محاسبات کوانتومی، فناوری زیرآبی، مافوق صوت، هوش مصنوعی و فناوری سایبری ارائه می‌شود.

هگست در سنگاپور به خبرنگاران گفت: «این پروژه مجموعه‌ای از محموله‌ های وسایل نقلیه زیر دریایی بدون سرنشین یا UUV چندمنظوره بسیار سازگار را ارائه خواهد داد که برای پشتیبانی از عملیات زیرآبی و حفظ مزیت جمعی ما در حوزه دریایی طراحی شده‌اند.»

ائتلاف آکوس که در سال ۲۰۲۱ توسط این سه کشور تشکیل شد، بخشی از تلاش‌های ادعایی آنها برای مقابله با قدرت رو به رشد چین در منطقه هند و اقیانوسیه است.

چین، پیمان آکوس را خطرناک خوانده و هشدار داده است که می‌تواند به یک مسابقه تسلیحاتی منطقه‌ای دامن بزند.

جان هیلی وزیر دفاع انگلیس، گفت: «این پیمان به سرعت پیشرفته‌ترین فناوری‌های میدان نبرد را در اختیار نیروهای ما قرار می‌ دهد، زیرا ما با هم طیف وسیعی از حسگرها و سیستم‌های تسلیحاتی پیشرفته را برای پهپادهای زیرآبی تولید می‌کنیم.»

پیشتر وزرای خارجه و دفاع آمریکا و استرالیا در نشست سالانه امنیتی دو کشور ادعا کردند: توافق تولید زیر دریایی‌های هسته‌ای کلید امنیت منطقه هند و اقیانوسیه است.

مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا، هگست وزیر جنگ و همتایان استرالیایی آنها در تازه ترین نشست سالانه امنیتی آمریکا-استرالیا، دهه‌ها همکاری راهبردی قوی میان دو کشور را ستودند و توافق با انگلیس برای توسعه زیردریایی‌های هسته‌ای در استرالیا را به‌عنوان عاملی کلیدی برای ثبات در منطقه هند-اقیانوسیه عنوان کردند.

0% ...

آخرین اخبار

ویدئوگرافیک | پیروزی قاطع ایران؛ عقب‌نشینی آمریکا و رژیم صهیونیستی از حمله به ضاحیه و بیروت


 گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر


واقعیت رابطه آمریکا با اسرائیل


محور مقاومت، درهم شکننده اسرائیل


بانک‌ها بر کنترل نقدینگی و تأمین مالی تولید متمرکز شوند


نفس‌های آخر اورژانس غزه؛ 300 شهید و تخریب 80 درصدی ناوگان آمبولانس


حزب‌الله: معادله «ضاحیه در برابر شهرک‌های شمالی» را نمی‌پذیریم


پزشکیان: اجرای برنامه‌های حفظ پایداری بازار تسریع شود


پیش‌بینی 3 روز بدرقه و 24 ساعت تشییع پیکر امام شهید


انهدام گسترده پهپادهای دشمن محصول بازتعریف بازدارندگی پدافند هوایی بود