یمن: اتحادیه اروپا تحت نفوذ جریان‌های صهیونیستی است

يکشنبه 10 خرداد 1405
20:01
یمن: اتحادیه اروپا تحت نفوذ جریان‌های صهیونیستی است وزارت امور خارجه یمن با انتقاد از تصمیم جدید اتحادیه اروپا برای گسترش تحریم‌ها علیه جنبش‌های حماس و جهاد اسلامی، این اقدام را در تضاد با برخی مواضع کشورهای اروپایی درباره جنگ غزه دانست و بر ادامه حمایت صنعاء از مقاومت فلسطین تأکید کرد.

العالم - اروپا

به گزارش شبکه المسیره، وزارت امور خارجه یمن در بیانیه‌ای تصمیم اتحادیه اروپا برای گسترش تحریم‌ها علیه جنبش‌های حماس و جهاد اسلامی را مورد انتقاد قرار داد.

این وزارتخانه اعلام کرد تصمیم اتحادیه اروپا با برخی مواضع مثبت کشورهای اروپایی از جمله اسپانیا در قبال «جنایت نسل‌کشی در غزه» در تناقض قرار دارد.

وزارت خارجه یمن همچنین تاکید کرد: این رویکرد اروپا نشان‌دهنده میزان نفوذ و تأثیرگذاری جریان‌های صهیونیستی بر برخی کشورهای اروپایی و وابستگی آنها به این سیاست‌ها است.

در ادامه این بیانیه، وزارت امور خارجه یمن بار دیگر بر موضع ثابت این کشور در حمایت از ملت فلسطین تأکید کرد و اعلام داشت که صنعاء همچنان از جنبش‌های حماس، جهاد اسلامی و سایر گروه‌های مقاومت فلسطین حمایت می‌کند.

این بیانیه پس از آن صادر شد که اتحادیه اروپا دامنه تحریم‌های خود علیه برخی افراد و نهادهای مرتبط با حماس و جهاد اسلامی را گسترش داد؛ اقدامی که با واکنش منفی جریان‌های حامی مقاومت در منطقه روبه‌رو شده است.

0% ...

آخرین اخبار

عبور ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور از مرز ۵ هزار مگاوات


نیرو‌های مسلح ما به نقض آتش‌بس با قدرت پاسخ می‌دهند


دستور رئیس جمهور برای افزایش میزان اعتبار کالابرگ


روایتی از زندگی و شهادت حسام زیدان؛ از خبرنگاری در العالم تا شهادت در لبنان


عملیات استشهادی در قدس؛ یک صهیونیست به هلاکت رسید


وقتی آمریکا ورزش را قربانی سیاست می کند: آیا فیفا کاری خواهد کرد؟


نقشه جدید رژیم صهیونیستی برای تجزیه جغرافیایی کرانه باختری


قالیباف: هرجا دست مردم باز باشد گره‌های بزرگ باز می‌شود


ولایتی: کودکان خط قرمز مشترک بشریت هستند


مراسم یادبود شهید حسام زیدان خبرنگار شبکه العالم در صداوسیما برگزار شد