رئیس جمهور ایتالیا تداوم حملات رژیم صهیونیستی به لبنان را محکوم کرد

سه شنبه 12 خرداد 1405
07:38
رئیس جمهور ایتالیا تداوم حملات رژیم صهیونیستی به لبنان را محکوم کرد سرجیو ماتارلا رئیس جمهور ایتالیا تداوم حملات رژیم صهیونیستی به لبنان را محکوم کرد و گفت که این حملات «وحشیانه» بر جمعیت غیرنظامی لبنان تاثیر می‌گذارد و در عین حال خطر درگیری منطقه‌ای گسترده‌تر را افزایش می‌دهد.

العالم ـ اروپا

ماتارلا دوشنبه گفت: متاسفانه هرج و مرج در خاورمیانه آشکار است و یادآوری می‌کند که اقدامات مضر می‌تواند به سرعت گسترش یابد.

او جنگ علیه غزه را به عنوان یک «نمونه بارز» ذکر کرد و نسبت به خطر مداوم یک جنگ منطقه‌ای گسترده‌تر هشدار داد.

رئیس جمهور ایتالیا افزود که این بحران در حال حاضر «به شدت و به طرزی ناعادلانه بر جمعیت غیرنظامی لبنان تاثیر می‌گذارد.»

وی با هشدار درباره اینکه دامن زدن به خشم و نفرت «فقط ما را به مسیر جنگ و درگیری طولانی مدت سوق می‌دهد» اظهار کرد: در واقع، ما می‌توانیم تصمیم بگیریم که آیا به حفظ اولویت قوانین بین‌المللی و پیگیری راه‌حل‌های مشترک ادامه دهیم یا به منطق رویارویی و تفرقه تن دهیم.

وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد در تجاوزات رژیم صهیونیستی به این کشور از دوم مارس تاکنون (۱۱ اسفندماه گذشته) سه هزار و ۴۱۲ نفر شهید شدند.

منابع لبنانی می‌گویند حملات رژیم صهیونیستی و دستور تخلیه به ساکنان بسیاری از شهرک‌ها و روستاهای جنوب لبنان منجر به آواره شدن حدود ۱.۲ میلیون لبنانی شده است.

0% ...

آخرین اخبار

عبور ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور از مرز ۵ هزار مگاوات


نیرو‌های مسلح ما به نقض آتش‌بس با قدرت پاسخ می‌دهند


دستور رئیس جمهور برای افزایش میزان اعتبار کالابرگ


روایتی از زندگی و شهادت حسام زیدان؛ از خبرنگاری در العالم تا شهادت در لبنان


عملیات استشهادی در قدس؛ یک صهیونیست به هلاکت رسید


وقتی آمریکا ورزش را قربانی سیاست می کند: آیا فیفا کاری خواهد کرد؟


نقشه جدید رژیم صهیونیستی برای تجزیه جغرافیایی کرانه باختری


قالیباف: هرجا دست مردم باز باشد گره‌های بزرگ باز می‌شود


ولایتی: کودکان خط قرمز مشترک بشریت هستند


مراسم یادبود شهید حسام زیدان خبرنگار شبکه العالم در صداوسیما برگزار شد