رایزنی وزرای خارجه قطر و عربستان درباره کاهش تنش‌ها در منطقه

چهارشنبه 13 خرداد 1405
20:03
رایزنی وزرای خارجه قطر و عربستان درباره کاهش تنش‌ها در منطقه وزرای خارجه عربستان و قطر در تماسی تلفنی، هماهنگی برای حمایت از تلاش‌های میانجی‌گرایانه با هدف کاهش تنش‌ها در منطقه را بررسی کردند.

العالم - آسیا

به نقل از خبرگزاری عربستان (واس)، «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه عربستان امروز از «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» همتای قطری خود تماس تلفنی دریافت کرد.

دو طرف در این تماس تلفنی، اوضاع و تحولات کنونی منطقه در سایه هماهنگی و رایزنی مستمر بین دو کشور را بررسی کردند.

شبکه الجزیره نیز گزارش داد که وزرای خارجه عربستان و قطر تلاش‌های میانجی‌گرایانه پاکستان بین آمریکا و ایران را مورد بررسی قرار دادند.

آنها همچنین به گفت‌وگو درباره هماهنگی تلاش‌ها برای حمایت از میانجی‌گری جهت کاهش تنش و تقویت امنیت در منطقه پرداختند.

وزیر خارجه قطر بار دیگر بر ضرورت تعامل مثبت همه طرف‌ها با این تلاش‌ها به منظور فراهم کردن زمینه حل و فصل مسالمت‌آمیز ریشه‌های بحران تأکید کرد.

رایزنی وزرای خارجه این دو کشور پس از آن صورت گرفت که کویت امروز از حملاتی به فرودگاه این کشور خبر داد.

وزارت خارجه کویت در بیانیه‌ای اعلام کرد که در این حملات یک نفر کشته و چند نفر دیگر زخمی شدند.

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران صبح امروز در بیانیه‌ای، حملات تجاوزکارانه آمریکا علیه نفتکش ایرانی و دکل مخابراتی در قشم را محکوم و تاکید کرد: «ایران در اعمال حق ذاتی خود برای دفاع از تمامیت سرزمینی، از همه ظرفیت‌ها جهت مقابله با اقدامات تجاوزکارانه استفاده خواهد کرد.»

در این بیانیه آمده است: وزارت امور خارجه همچنین ضمن محکوم کردن اقدام آمریکا در استفاده استعماری از قلمرو و امکانات کشورهای منطقه برای پیشبرد طرح‌های تجاوزکارانه علیه ایران، مسوولیت مستقیم و روشن حاکمان کویت و بحرین در رابطه با اقدامات تجاوزکارانه شب گذشته را خاطرنشان می‌کند.

وزارت امور خارجه تاکید می‌کند که اقدام هر کشوری در اجازه‌دادن به طرف‌های متجاوز برای استفاده از قلمروی خاکی، دریایی و هوایی یا امکانات و پایگاه‌های مستقر در قلمروی آنها جهت انجام یا پشتیبانی از تجاوز نظامی علیه ایران، نقض آشکار قواعد بنیادین حقوق بین‌الملل و اصل حسن همجواری بوده و وفق قطعنامه شمار ۳۳۱۴ مجمع عمومی سازمان ملل متحد به مثابه ارتکاب عمل تجاوزکارانه علیه ایران محسوب می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

«غدیر» جلوه‌گاه غیرت و اقتدار


سفر رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا به کاراکاس و دیدار با مقام‌های ونزوئلا


پیام رهبر انقلاب : درک و شناخت امام، چراغ راه آینده ایران اسلامی است+فیلم


پوتین و میرضایف دستور آغاز ساخت نیروگاه هسته‌ای ازبکستان را صادر می‌کنند


جنگ ایران شکاف‌های عمیق در نظام منع اشاعه هسته‌ای را آشکار کرد


ادامه حملات اسرائیل به جنوب لبنان؛ یک امدادگر شهید و یک نفر زخمی شد


حماس: مقاومت فراتر از یک ساختار نظامی است


مبانی پایداری افسانه‌ای حزب‌الله در برابر فشارهای داخلی و بین‌المللی


مقام سابق سازمان ملل: شکست آلمان در کسب کرسی شورای امنیت لحظه نادر عدالت است


امیر قطر: راه‌حل‌های سیاسی و دیپلماتیک در منطقه باید غالب باشد