حادثه دریایی برای یک نفتکش در نزدیکی بندر صحار عمان

چهارشنبه 20 خرداد 1405
14:35
حادثه دریایی برای یک نفتکش در نزدیکی بندر صحار عمان  سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس از وقوع حادثه برای یک نفتکش در نزدیکی بندر صحار عمان خبر داد که بر اثر آن دست‌کم یک نفر کشته و دو نفر از اعضای خدمه مفقود شده‌اند.

العالم - آسیا

سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس روز چهارشنبه اعلام کرد که گزارشی درباره وقوع یک حادثه در ۲۰ مایل دریایی شمال‌شرق صحار در عمان دریافت کرده است.

بر اساس این گزارش، مقام‌های محلی اعلام کرده‌اند که یک نفتکش در اتاق موتور دچار آتش‌سوزی شده و نیروهای امدادی برای کمک به تخلیه خدمه در محل حادثه حضور دارند.

این سازمان افزود که کشتی از کشته شدن یک نفر و مفقود شدن دو نفر از اعضای خدمه خبر داده است.

این حادثه در شرایطی رخ می‌دهد که سازمان بین‌المللی دریانوردی در روزهای اخیر نسبت به تداوم ناامنی‌ها در تنگه هرمز ابراز نگرانی کرده بود.

آرسنیو دومینگز دبیرکل سازمان بین‌المللی دریانوردی دیروز (سه‌شنبه) در بیانیه‌ای با اشاره به حوادث اخیر در آب‌های منطقه اعلام کرد که گزارش‌های مربوط به تلاش کشتی‌ها برای عبور از تنگه هرمز بدون وجود تضمین‌های امنیتی معتبر، مایه نگرانی فزاینده است.

وی تأکید کرد که نگرانی اصلی او ایمنی و جان دریانوردانی است که در چنین موقعیت‌هایی قرار داده می‌شوند و هشدار داد که هیچ ملاحظه تجاری یا عملیاتی نمی‌تواند قرار دادن دریانوردان در معرض چنین سطحی از خطر را توجیه کند.

بیانیه دبیرکل آیمو یک روز پس از حمله نیروهای آمریکایی به نفتکش «ماریوکس» در دریای عمان منتشر شد. فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا در بیانیه‌ای مدعی شد که این نفتکش در مسیر حرکت به سوی ایران بوده و به هشدارهای صادرشده توجه نکرده است.

جمهوری اسلامی ایران تأکید دارد که امنیت دریایی در خلیج فارس، دریای عمان و تنگه هرمز از مسیر همکاری کشورهای منطقه، احترام به حاکمیت ملی کشورها و پرهیز از مداخله نظامی قدرت‌های فرامنطقه‌ای تأمین می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

ضرب نخستین مدال طلای ایرانی در باکو


ادامه حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


بقائی: لایحه کنوانسیون دریای خزر در انتظار رای نهایی مجلس است


اعتراض زیر باران در برلین؛ هزاران نفر خواستار توقف ارسال سلاح به اوکراین شدند


پاسخ قرآنی بقائی به شاه بحرین: تکلم به زبان عربی شما را داعیه‌دار رسالت محمدی (ص) نمی‌کند


کشتی غیرنظامی روسیه با آتش پهپادی اوکراین غرق شد


ارائه ۱.۶ میلیون خدمت به زائران اربعین و نبود هیچ‌گونه گزارش بیماری واگیردار


رژیم صهیونیستی به دنبال تحمیل واقعیت‌های جدید بر لبنان پیش از مذاکرات رم است


سرپرست وزارت دفاع: صنعت دفاعی باید سریع‌تر از نیاز میدان نبرد حرکت کند


ساز ناکوک سنگاپور برای گروه موسیقی انگلیسی به دلیل برافراشتن پرچم فلسطین


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"