معاون اجرایی ارتش: آیین گرامیداشت شهدای اقتدار و جنگ رمضان برگزار می‌شود

چهارشنبه 20 خرداد 1405
21:20
معاون اجرایی ارتش: آیین گرامیداشت شهدای اقتدار و جنگ رمضان برگزار می‌شود معاون اجرایی ارتش از برگزاری آیین گرامیداشت شهدای جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان به مدت سه روز در سراسر کشور خبر داد.

العالم - ایران

امیر سرتیپ علیرضا شیخ روز چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۵ درباره برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای جنگ ۱۲ روزه و رمضان گفت: آیین گرامیداشت شهدای جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان از فردا (پنجشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۵) به مدت سه روز در سراسر کشور و در تمام یگان‌های نظامی برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: این آیین در دو بخش برگزاری "نشست‌ها و مراسم" و "ادای احترام به مقام شامخ شهدای جنگ رمضان و جنگ دوازده" برگزار خواهد شد.

معاون اجرایی ارتش، اظهار کرد: دیدار با خانواده‌های معظم شهدا و تبیین و تشریح ابعاد و وجوه مختلف جنگ رمضان و جنگ دوازده روزه در نمازهای عبادی-سیاسی جمعه این هفته، از دیگر برنامه های برگزاری این آیین است.

معاون اجرایی ارتش در پایان یادآور شد: همچنین فرماندهان یگان‌هایی که در جنگ رمضان شهدایی را تقدیم کرده‌اند، به تبیین و تشریح ابعاد و وجوه مختلف جنگ های رمضان و دوازده روزه خواهند پرداخت.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


آمریکا پایان محاصره دریایی ایران را اعلام کرد


پیشرفت در مذاکرات آتش‌بس غزه؛ پاسخ حماس هفتهٔ آینده / اسرائیل همچنان نقض‌کنندهٔ توافق


ایران هتک حرمت مساجد و حمله به مردم فلسطین در کرانه باختری را محکوم کرد


توافق ایران و آمریکا، موازنه قدرت در منطقه را بازتعریف میکند و رژیم صهیونیستی را در تنگنا قرار داده است


دادستان کل کشور: پیگیری حقوقی جنایات جنگی در دستور کار است


دامنه‌های شرقی کرانه باختری به یک پروژه بزرگ شهرک‌سازی تبدیل می‌شود


ونس: اسرائیل با کشتار نمی‌تواند مشکلات امنیتی خود را حل کند


تاکید بر مسئولیت آمریکا در ایفای نقش مؤثر بر پایان جنگ