جام جهانی ۲۰۲۶

شکست تلخ ترکیه مقابل استرالیا در گروه D

يکشنبه 24 خرداد 1405
11:03
 شکست تلخ ترکیه مقابل استرالیا در گروه D تیم ملی فوتبال استرالیا در نخستین دیدار خود در جام جهانی با نتیجه ۲ بر صفر از سد ترکیه گذشت.

العالم - آمریکا

تیم‌های ملی فوتبال استرالیا و ترکیه در دور نخست مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶ در چارچوب گروه D این مسابقات از ساعت ۷:۳۰ امروز (یکشنبه، ۲۴ خرداد) به مصاف یکدیگر رفتند که این بازی با نتیجه ۲ بر صفر به سود استرالیا به پایان رسید.

در دیگر دیدار این گروه، آمریکا با نتیجه ۴ بر یک برابر پاراگوئه به برتری رسیده بود.

استرالیا ۲ - صفر ترکیه

داور: خسوس ونزوئلا

ورزشگاه: بی‌سی پلیس ونکوور در کانادا

گل: نستوری ایرانکندا (۲۷) و کانر مکتالف (۷۵) برای استرالیا

کارت قرمز : -

ترکیب استرالیا: پاتریک بیچ، جردن باس (عزیز بهیچ ۸۴)، کامرون بارگس، هری سوتار، الساندرو سیرکاتی، جیکوب ایتالیانو (جیسون گریا ۷۴)، نستوری ایرانکندا (نیشان ولوپیلای ۶۱)، پاول انگستلر (جکسون ایروین ۸۴)، آیدین اونیل، کانر متکالف و محمد توره (تته ینگی ۷۴).

ترکیب ترکیه: اگورکان چاکر، مهمت زکی چلیک (مرت مولدور ۸۱)، مریح دمیرال، بارداکچی، فردی کادیوغلو، اسماعیل یوکسک (صالح اوزجان ۸۱)، هاکان چالهان اوغلو، آردا گولر، کوکو (یونس آکگون ۶۲)، باریس ایلماز (کنان ییلدیز ۴۶) و کرم آکتورکوغلو (دنیز گول ۸۵).

نیمه نخست

استرالیا در این نیمه برنامه‌ای حساب‌شده داشت. اگرچه ترکیه مالکیت بیشتری روی توپ داشت و تلاش می‌کرد با گردش توپ از میانه میدان بازی را کنترل کند، اما ساختار دفاعی منظم استرالیا اجازه خلق موقعیت‌های متعدد را نداد و استرالیا با فشردگی خطوط، حریف را به ارسال‌های بلند و شوت‌های از راه دور وادار کرد.

نقطه عطف نیمه اول روی یک ضد حمله سریع رقم خورد؛ جایی که استرالیا از فضای پشت مدافعان ترکیه نهایت استفاده را برد و ایرانکندا در دقیقه ۲۷ دروازه ترکیه را باز کرد. استرالیا بر انتقال سریع از دفاع به حمله استوار بوده و برخلاف مالکیت کمتر، سعی در استفاده از ضد حملات دارد.

ترکیه با وجود برتری فنی از نظر کیفیت بازیکنان، در شکستن بلوک دفاعی استرالیا موفق نبود. مهم‌ترین تهدید آن‌ها ضربه‌ای از بارداکچی در دقیقه ۳۰ بود که با برخورد توپ به تیر دروازه همراه بود. استرالیا با فوتبال مستقیم و دفاع سازمان‌ یافته، این نیمه را با برتری یک بر صفر به پایان رساند.

نیمه دوم

استرالیا در نیمه دوم با تمرکز بر حفظ برتری، مالکیت توپ را به ترکیه واگذار کرد و با دفاعی فشرده و منظم، فضاهای نفوذ را بست. ترکیه اگرچه زمان بیشتری توپ را در اختیار داشت، اما در تبدیل این برتری به موقعیت‌های جدی موفق عمل نکرد و بارها پشت دیوار دفاعی حریف متوقف شد.

با گذشت زمان، فشار ترکیه افزایش یافت و این تیم با تغییرات هجومی سعی کرد به گل تساوی برسد، اما استرالیا روی ضدحملات خطرناک‌تر ظاهر شد. در یکی از همین حملات، کانر متکالف در دقیقه ۷۵ با شوتی دقیق از پشت محوطه جریمه گل دوم را به ثمر رساند تا اختلاف به دو گل برسد و ورق مسابقه را کاملاً به سود تیمش برگرداند.

دقایق پایانی نیز با حملات پراکنده ترکیه همراه بود، اما انسجام خط دفاعی استرالیا و عملکرد مطمئن دروازه‌بان این تیم اجازه بازگشت به حریف نداد. در نهایت، استرالیا با وجود مالکیت کمتر، با فوتبال مستقیم و استفاده حداکثری از فرصت‌هایش به یک پیروزی ارزشمند ۲ بر صفر دست یافت.

0% ...

آخرین اخبار

ادامه روند صعودی شاخص ها در بازار سهام تهران


اسلوونی مانع فرود هواپیمای رژیم صهیونیستی شد


رسانه‌های عبری: ایران در توافق با آمریکا پیروز میدان است


خیزش دوباره بیت‌کوین زیر سایه احتمال توافق میان ایران و آمریکا


شکست تلخ ترکیه مقابل استرالیا در گروه D


اقتصاد جهان به سمت رکود می رود


شهادت کودک فلسطینی در خان‌ یونس


اسپانیا با جلیقه‌های ویژه در جام جهانی + ویدئو


زخمی‌های ارتش رژیم صهیونیستی به ۱۲۷۶ نظامی رسید


توقف سوئیس مقابل قطر