العالم - فلسطین اشغالی
«رایه عروق» خبرنگار العالم از روستای «عاطوف» در فلسطین اشغالی گزارش داد که مقامات اشغالگر اسرائیلی طرح جدیدی برای شهرکسازی به نام «خط قرمز» اعلام کردند.
این طرح شامل ساخت یک جاده نظامی ۲۲ کیلومتری و دیوار حائل در زمینهای متعلق به فلسطینیان در استان طوباس میشود.
این طرح بیش از ۱۰۰۰ دونم (یک هزار متر مربع) از زمینهای فلسطینیان را تصرف کرده و بسیاری دیگر از زمینهای ساکنان را در پشت دیوار حائل غیر قابل دسترس خواهد کرد. همچنین دسترسی کشاورزان به آب کاملا قطع و محصولات مزارعشان نابود خواهد شد.
«سعد بشارات» مهندس کشاورزی به خبرنگار العالم گفت که وی صاحب یک مزرعه در مناطقی است که مشمول این طرح ظالمانه شده است. دسترسی وی به آب قطع شده و محصولات کشاورزی مزرعهاش به طور کلی نابود شده است.
هدف اشغالگران جداسازی استان طوباس از شمال دره اردن و ساخت دیواری است که شهر طوباس را از منطقه دره اردن کاملا جدا و ارتباط آن را قطع کند.
گفتنی است که کنست (پارلمان) رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه (اول آبان ماه 1404) در قرائت اولیه الحاق کرانه باختری و اعمال حاکمیت رژیم اشغالگر بر آن را تصویب کرد.