مجوز اتحادیه اروپا به یک داروی ایرانی

چهارشنبه 27 خرداد 1405
10:08
مجوز اتحادیه اروپا به یک داروی ایرانی معاون وزیر و رئیس سازمان غذا ودارو با اشاره به برخی دستاوردهای مهم حوزه غذا و دارو در ماه‌های اخیر گفت: در کنار همه مشکلات و چالش‌ها، اتفاقات ارزشمندی نیز رخ داده که کمتر مورد توجه قرار گرفته است.

العالم - اروپا

به نقل از ایفدانا، معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو، مهدی پیر صالحی راه‌اندازی سامانه IRC غذا با هدف تسهیل و تسریع فرآیند صدور مجوزها را از جمله این اقدامات برشمرد و افزود: یکی از شرکت‌های دارویی کشور موفق شده است مجوز فروش دارو در اتحادیه اروپا را دریافت کند که دستاوردی بسیار ارزشمند و حاصل عبور از یکی از سختگیرانه‌ترین نظام‌های نظارتی جهان است.

وی تأکید کرد: امروز با افتخار شاهد آن هستیم که یک شرکت ایرانی توانسته مجوز عرضه محصول خود در بازار اتحادیه اروپا را کسب کند؛ موفقیتی که تا چند سال پیش دستیابی به آن برای صنعت دارویی کشور دور از ذهن به نظر می‌رسید.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: امام شهید ما را با مفاهیمی مثل شهادت، شجاعت، و استکبارستیزی آشنا کرد


بحران در اردوگاه نتانیاهو؛ شکاف‌های حزبی در لیکود عمیق‌تر شد


پس از رد توافق غزه از سوی اسرائیل؛ کوشنر راهی سرزمین‌های اشغالی و مصر می‌شود


اقدام خصمانه کانادا علیه ایران با اعمال تحریم های جدید


حمله پهپادی یمن به تاسیسات آرامکو در نجران+ فیلم


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و یونان


غریب‌آبادی : مقاومت اسلامی محاسبات مبتنی بر زور را شکست داد


پاکستان مسیر رسیدن به ثبات منطقه‌ای را در اجرای عملی تفاهم‌نامه اسلام‌آباد می‌بیند


خروج چهره اثرگذار سیاست خارجی آمریکا از دولت ترامپ


دیپلماسی در سایه چالش‌های منطقه‌ای؛ گفت‌وگوی مقامات مصر، عربستان و ترکیه در شهر العلمین