پیش‌بینی‌ها در منطقه... رئیس جمهور ایران فردا به اسلام آباد سفر می‌کند

دوشنبه 1 تير 1405
21:35
با توجه به سفر قریب‌الوقوع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران، همه نگاه‌ها به اسلام‌آباد، پایتخت پاکستان، دوخته شده است.

العالم ایران

به گزارش شبکه خبری العالم این سفر منعکس کننده عمق روابط ایران و پاکستان و نقش رو به رشدی است که پاکستان در مسائل حساس منطقه‌ای، به ویژه مسیر تفاهمات و میانجیگری‌های دیپلماتیک در دوره گذشته ایفا می‌کند.

رابطه میان دو کشور عامل اصلی ثبات در منطقه است لذا سفر پزشکیان به پاکستان نشانه اعتماد متقابل بر اساس روابط تاریخی و منافع مشترک است.

از سوی دیگر این سفر نشانه نقش اسلام آباد در تفاهم های منطقه ای است که قرار است در آن طرفین درباره رفع تنش میان ایران و آمریکا با یکدیگر گفت و گو کنند به ویژه که اسلام آباد رابطه خوبی با تهران و واشنگتن دارد.

به همین دلیل روابط ایران و پاکستان می تواند الگویی مناسب برای کشورهای اسلامی جهت ایجاد روابط دو جانبه باشد و این سفر نیز می تواند فرصتی برای تقویت شراکت استراتژیک بین ایران و پاکستان برای حل بحران های منطقه و تنش زدایی به ویژه میان ایران و آمریکا باشد.

0% ...

آخرین اخبار

وقتی نیروهای آمریکایی نمی توانند از خود محافظت کنند باید از منطقه بروند


ترامپ تمرین‌های نظامی مشترک با کره جنوبی را کوتاه کرد


سفر قالیباف به بغداد؛ تحرک دیپلماتیک عالی‌رتبه و تأکید مجدد بر اصول ثابت منطقه‌ای +فیلم


در نخستین روز سفر قالیباف به عراق صورت گرفت؛


سناتور دموکرات ترامپ را به گرفتار کردن آمریکا در باتلاق جنگ متهم کرد


بزرگداشت رهبر شهید در قزاقستان


سرنگونی مقاومت یا برهم زدن توازن قوا در منطقه؟


اسرائیل به مرز ترکیه رسید!


سردار ابن‌الرضا: مسیر شهدای صنایع دفاعی با قدرت ادامه خواهد یافت


آتش‌سوزی مهلک در هتلی در کلکته هند؛ دست‌کم ۹ نفر کشته شدند