رهبر انصارالله: در هر جنگ جدیدی در غزه، در کنار مقاومت خواهیم بود/ آمریکا و اسرائیل «شر مطلق» هستند

پنج‌شنبه 4 تير 1405
18:24
رهبر انصارالله: در هر جنگ جدیدی در غزه، در کنار مقاومت خواهیم بود/ آمریکا و اسرائیل «شر مطلق» هستند رهبر انصارالله یمن پیروزی بزرگ جمهوری اسلامی ایران بر دشمنان اسلام را تبریک گفت و تاکید کرد: این پیروزی، یک پیروزی مهم برای همه محور جهاد و مقاومت است.

العالم - یمن

به گزارش شبکه خبری العالم، «سید عبدالملک الحوثی» رهبر انقلاب یمن در سخنرانی امروز خود تصریح کرد: پیروزی بزرگ جمهوری اسلامی ایران بر دشمنان امت اسلامی را تبریک می گوییم و این پیروزی، یک پیروزی مهم برای کل محور جهاد و مقاومت در یک مرحله مهم از مراحل رویارویی با دشمنان است.

وی درباره هرگونه دورجدید تجاوزگری رژیم صهیونیستی بویژه در نوار غزه به این رژیم هشدار داد و تاکید کرد: ما در مورد هر دور جدیدی از نبرد، با برادرانمان در محور جهاد و مقاومت در هماهنگی مداوم هستیم و در انجام وظیفه خود در هرگونه تجاوزگری جدیدی در هر یک از میدان های (نبرد) و در صدر آنها نوار غزه، تردید نخواهیم کرد.

رهبر انقلاب یمن گفت: امت اسلامی در رویارویی با سردمداران کفر یعنی آمریکا و اسرائیل، از ایمان و نور قرآن کریم و حضرت امام حسین (ع) برای مقابله با طغیانگری و استبداد آنها، نیرو و استمداد می‌گیرد و جانفشانی می کند.

وی افزود: اهداف شیطانی سردمداران کفر یعنی آمریکا و اسرائیل و صهیونیسم و اقدامات آنها علیه مردم فلسطین و ملت‌های اسلامی نشان می‌دهد که آنها شر مطلق برای همه جوامع بشری هستند.

سید عبدالملک الحوثی تاکید کرد: تنها راه رهایی و خلاص شدن از این باند شیطانی، مقابله با طغیان و سرکشی و استبداد آنها است و مسئولیت امت اسلامی، امر به معروف و نهی از منکر و برقراری عدالت است.

وی همچنین به تلاش رژیم صهیونیستی برای پیدا کردن جای پایی در منطقه جدایی طلب «سومالی لند» در کشور سومالی اشاره کرد و گفت: ما از نزدیک روند اوضاع در سومالی لند و اقدامات دشمن اسرائیلی را که با هدف سیطره بر خلیج عدن و باب المندب و تسلط بر دریای سرخ انجام می‌شود، زیر نظر داریم.

سید عبدالملک الحوثی افزود: ما از کشورهای ساحلی دریای سرخ می‌خواهیم که در قبال فعالیت‌های دشمن اسرائیلی موضع واحدی اتخاذ کنند و ما در مقابل هرگونه تمرکز اسرائیل در خاک سومالی لند بی‌تفاوت نخواهیم ماند.

وی تصریح کرد: ما در هر زمانی مبادرت به هدف قرار دادن هرگونه تمرکز دشمن اسرائیلی در سومالی‌لند خواهیم کرد.

رهبر انقلاب یمن گفت: ما از امت اسلامی می‌خواهیم که به کشور سومالی در مقابله با تجاوزگری اسرائیل که نقض حاکمیت این کشور و تهدیدی برای منطقه است، کمک کنند.

وی همچنین درباره اوضاع یمن تاکید کرد: ما ادامه تجاوزگری، اشغالگری و محاصره آمریکایی-سعودی را نخواهیم پذیرفت و در چارچوب مظلومیت خود برای رهایی از آن با تمام ابزارهای مشروع اقدام خواهیم کرد تا اینکه مردم ما از آزادی، استقلال و زندگی با عزت برخوردار شوند.

سید عبدالملک الحوثی گفت: من از مردم یمن می‌خواهم که صفوف خود را فشرده و جبهه داخلی را تقویت و روحیه بسیج عمومی را حفظ کنند و به طور فعال و با دقت به ابتکارعمل های اجتماعی و دوره‌های آموزش نظامی ادامه دهند.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش میدانی العالم از حملات نظامی گسترده به کرانه باختری تا طرح‌های شهرک‌سازی جدید صهیونیست ها+فیلم


انتشار محورهای گفتگوی راهبردی رئیس‌جمهور با رهبر معظم انقلاب بمناسبت هفته دولت


کرمانشاه مسیر جدید صادرات محصولات دانش‌بنیان به عراق خواهد بود


توافق تهران و مسقط برای ایجاد کریدور موقت دریانوردی و پاکسازی مین‌های تنگه هرمز


اعلام آمادگی هلال‌احمر ایران برای انتقال تجربیات امداد و نجات به سطح بین‌المللی


پزشکیان : امضای توافقنامه نتیجه ترس و وادادگی نبود


ثبت ۶ اثر در یونسکو و بازگشت بیش از هزار شی تاریخی


تقویت همگرایی کشور‌های اسلامی موجب ثبات منطقه می‎‌شود


حماس اقدام رژیم صهیونیستی در تخریب مرکز آموزشی سازمان ملل را جنایت جنگی نامید


تهدید نتانیاهو به توقف فعالیت‌های آنروا در فلسطین اشغالی