آخرین آمار قربانیان زلزله ونزوئلا تا این لحظه به ۲۳۵ نفر؛ وهمزمانی وقوع زلزله در ژاپن

جمعه 5 تير 1405
10:34
آخرین آمار قربانیان زلزله ونزوئلا تا این لحظه به ۲۳۵ نفر؛ وهمزمانی وقوع زلزله در ژاپن
شمار قربانیان ۲ زلزله شدید ونزوئلا براساس جدیدترین آمار، ۲۳۵ نفر شده و تاکنون حدود ۴۰ هزار نفر نیز مفقود هستند. تعداد مجروحان هم به ۴ هزار و ۳۰۰ نفر رسیده است.

العالم - آمریکا

به گزارش سی‌ان‌ان، دولت‌ها و سازمان‌های امدادرسان از سراسر جهان ارسال کمک‌های مالی، تیم‌های نجات و تجهیزات امدادی به ونزوئلا را آغاز کرده‌اند؛ جایی که دو زمین‌لرزه پیاپی به بزرگی ۷.۲ و ۷.۵ ریشتر روز چهارشنبه این کشور را لرزاند.

این دو زلزله در حدود ۱۶۰ کیلومتری غرب پایتخت، کاراکاس، رخ داد. همچنین دست‌کم ۲۵۰ ساختمان آسیب دیده و حدود ۲۰۰ نفر همچنان زیر آوار گرفتار هستند. مقام‌های امدادی هشدار داده‌اند که با ادامه عملیات جست‌وجو، احتمال افزایش شمار قربانیان وجود دارد.

وقوع زلزله در ژاپن

همزمان، صبح پنجشنبه (به وقت محلی) زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۵.۸ ریشتر سواحل شمال شرقی ژاپن را در ساعات شلوغ رفت‌وآمد لرزاند. با این حال، آژانس زمین‌شناسی ژاپن اعلام کرد این زمین‌لرزه خطر وقوع سونامی نداشته و تاکنون گزارشی از تلفات یا جراحات جدی منتشر نشده است.

کانون این زمین‌لرزه در سواحل شرقی استان ایواتا و در عمق حدود ۵۰ کیلومتری زمین قرار داشت. لرزش آن در ده‌ها شهر شمال شرقی ژاپن و حتی به‌صورت خفیف در توکیو نیز احساس شد.

این منطقه در ماه‌های اخیر بارها شاهد زمین‌لرزه‌های قدرتمند بوده و پیشتر حتی موجب صدور هشدار یک‌هفته‌ای درباره احتمال وقوع زلزله بزرگ شده بود.

0% ...

آخرین اخبار

تأکید قالیباف بر خروج نیروهای آمریکایی و پایان دوران حضور صهیونیست‌ها در منطقه


کالبدشکافی قلب تپنده MQ-9 آمریکایی بدست مهندسان ایرانی


پژوهشگر بین‌الملل: ایران معادله تقابل را تغییر داده؛ واشنگتن میان جنگ و توافق سرگردان است


هشدار رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در خصوص کمک به ارتش متجاوز آمریکا


قالیباف وارد بغداد شد


سیل گسترده در فیلیپین در پی بارش‌های شدید موسمی


تلاش برای گسترش همکاری‌های محیط‌زیستی ایران و اندونزی


هشدار حماس درباره تلاش رژیم صهیونیستی برای برهم زدن آتش‌بس


درخواست ترامپ از دستیارانش برای برگزاری دیدار با رهبر کره شمالی


قالیباف در آستانه سفر راهبردی به عراق: پیوند دو ملت ناگسستنی است