معاون پیشین دومای روسیه: آیت‌الله خامنه‌ای نماد خرد، شجاعت و زندگی قهرمانانه است

سه شنبه 16 تير 1405
09:42
معاون پیشین دومای روسیه: آیت‌الله خامنه‌ای نماد خرد، شجاعت و زندگی قهرمانانه است معاون پیشین دوما (مجلس قانونگذار) روسیه معتقد است: (حضرت) آیت‌الله سید علی خامنه‌ای نماد خرد، شجاعت و زندگی قهرمانانه است.

سرگئی بابورین معاون پیشین دوما (مجلس قانونگذار) روسیه گفت : رهبر شهید انقلاب اسلامی همچنین نمادی از یک مبارز واقعی بود که آرزو داشت در میدان نبرد به شهادت برسد و در تجاوز نظامی اخیر آمریکا و رژیم صهیونیستی، به مقام والای شهادت نائل آمد.

وی اظهار داشت: من از اینکه این فرصت را داشتم که چندین بار با (حضرت) آیت‌الله خامنه‌ای به عنوان یکی از بزرگ‌ترین انسان‌های دوران ما، دیدار کنم، بسیار خوشحال هستم.

رئیس انجمن بین‌المللی صندوق‌های صلح گفت: آیت‌الله خامنه‌ای همواره با گشودگی در برقراری ارتباط و با سخنان صادقانه‌اش مرا تحت تأثیر قرار می‌داد.

وی خاطرنشان کرد: نگرش ایشان نسبت به موضوع آزادی قدس و فلسطین و همچنین توجه ایشان به مسائل ارزش‌های معنوی، همواره برای ما الگو بود.

بابورین با اشاره به تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران گفت: نیروهای شیطانی غرب به‌ عنوان شر تلاش کردند زندگی معنوی و صادقانه را در جمهوری اسلامی ایران هدف قرار دهند و آن را از بین ببرند اما به اهداف خود دست نیافتند.

معاون پیشین دومای روسیه خاطرنشان کرد: اقدام به ترور رهبر ایران تنها یک جنایت ساده نیست، بلکه گناهی بسیار بزرگ برای کسانی است که مرتکب این اقدام شدند – چه مجریان و چه کسانی که دستور این کار را صادر کردند – تلقی می‌شود.

وی ادامه داد: برای آمریکا و رژیم اسرائیل به خاطر این کار، هیچ بخششی نمی‌تواند وجود داشته باشد.

مقامات بلندپایه و سران برخی کشورهای جهان، اندیشمندان و علمای دینی روز جمعه (۱۲ تیر ماه) برای ادای احترام به پیکر رهبر شهید حضرت آیت الله خامنه‌ای در مصلی تهران حضور یافتند.

طبق اعلام ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید حضرت آیت‌ الله العظمی خامنه‌ای قدس الله نفسه الزکیه مراسم وداع، تشییع، اقامه نماز میت و تدفین برای روزهای شنبه ۱۳ و یکشنبه ۱۴ تیرماه ۱۴۰۵ مصادف با نوزدهم و بیستم ماه محرم جهت وداع با پیکرها در مصلای امام خمینی تهران، سپس دوشنبه ۱۵ تیرماه ۱۴۰۵ مراسم تشییع در تهران و سه‌شنبه ۱۶ تیرماه ۱۴۰۵ مراسم تشییع در شهر قم و نهایتاً پنج‌شنبه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۵ مصادف با بیست‌چهارم ماه محرم مراسم تشییع در شهر مشهد و تدفین در حرم امام رضا(ع) برنامه‌ریزی شده است.

همچنین قرار است مراسمی برای وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب روز چهارشنبه ۱۷ تیر در شهرهای نجف و کربلا برگزار شود.

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی وزارت دفاع: به هرگونه تجاوز پاسخ می‌دهیم


رئیس جمهور، تهران را به مقصد نجف اشرف ترک کرد


روایت تصاویر از آخرین لحظات بدرقه رهبر انقلاب در قم


پیام قدردانی رهبر شهید انقلاب از مهمان‌نوازی مردم عراق


استقرار ۵ بیمارستان سیار در مشهد برای مراسم تشییع رهبر شهید


ابوشریف در گفتگو با العالم: مقاومت در غزه، بدون حمایت‌های امام خامنه‌ای امکان‌پذیر نبود/ حضور میلیونی مردم در بدرقه رهبر شهید، گواه جایگاه ایشان است


سخنگوی وزارت دفاع: خوداتکایی دفاعی، میراث راهبردی قائد شهید است


آمادگی کامل کربلا برای آخرین دیدار


تحلیلگر فلسطینی؛ تشییع «رهبر شهید» نقطه عطف خروش انقلابی ملت ایران در برابر استکبار است


وقتی شعار «مرگ بر آمریکا» از زبان اینفلوئنسر آمریکایی شنیده شد!


پربیننده ترین خبرها

اسامه حمدان در گفتگو با العالم: رهبر شهید، طوفان‌الاقصی را فتح‌الفتوح جدیدی در تاریخ فلسطین دانستند/ تأکید حماس بر تداوم راه مقاومت با هدایت رهبر انقلاب


تشییع پیکر رهبر شهید امت در عراق به لحاظ جایگاه مرجعیت ایشان است/شگفتی ناظران جهان از درایت رهبری در مقابله با تهاجم قوی ترین ارتش جهان


قالیباف: برخی از کشورهای اسلامی دریافته‌اند که نه آمریکا و نه رژیم صهیونیستی نمی‌توانند امنیت و رفاه اقتصادی را برای آنها به ارمغان بیاورند.


فراخوان ‌مقاومت عراق برای حضور در مراسم تشییع رهبر شهید ایران


شمار کشته‌شدگان زلزله ونزوئلا به 3342 نفر افزایش یافته است.


سی‌ان‌ان: تهران برای بزرگ‌ترین مراسم تشییع آماده می‌شود


شهردار کی‌يف: پایتخت اوکراین هدف حمله موشکی روسیه قرار گرفته است.


هاآرتص: ایتامار بن گویر وزیر امنیت ملی اسرائیل، سفر برنامه‌ریزی شده خود به نیویورک را از ترس دستگیری لغو کرد.


مقامات اوکراینی: ۳ نفر در حملات روسیه به کیف، پایتخت، کشته شدند.


آیین تشییع پیکر مطهر امام شهید آغاز شد


کلیپ شبکه عراقی برای استقبال از رهبر شهید انقلاب + فیلم