هنرمند مشهور یمنی در گفتگو با العالم: دشمن از حضور میلیونی مردم ایران در تشییع رهبر شهید به حیرت افتاد

سه شنبه 16 تير 1405
16:54
کمال شرف، کاریکاتوریست مشهور یمنی، در گفت‌وگو با شبکه العالم با اشاره به حضور حماسی و بی‌نظیر میلیون‌ها ایرانی در آیین تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی تصریح کرد که این جمعیت عظیم، تجسم زنده روح مقاومت و ادامه‌دهنده راه آن شهید بزرگوار هستند و تأکید کرد که دشمن از این شعور و شور مردمی که در برابر تهدیدها و بمباران‌ها سر تسلیم فرود نیاوردند، به شدت شگفت‌زده شده است.

العالم - یمن

کمال شرف، کاریکاتوریست مشهور یمنی در پاسخ به سوال خبرنگار شبکه العالم درباره جایگاه رهبر شهید انقلاب اسلامی در میان هنرمندان و مردم یمن، گفت: امام شهید از همان ابتدای جنگ ائتلاف عربی علیه یمن، با مردم ما اعلام همبستگی کردند؛ در زمانی که همسایگان عرب ما که می‌بایست نزدیک‌ترین افراد به ما باشند، خانه‌هایمان را ویران می‌کردند و زندگی‌مان را جهنم کرده بودند، امام شهید حضرت آیت الله خامنه ای که از نظر جغرافیایی دور از ما بود، اما از نظر روحی و عاطفی بسیار نزدیک به ما بود به مسائل و دردهای ما و مظلومیت‌مان واقف بود با نوشته های شگفت انگیز و فلسفه خود صدایی بود که این مظلومیت را برای مردم جهان با شجاعت، استواری و برادری بیان و از مردم یمن حمایت کردند. او برای ما همچون پدر و برادر بود.

وی تصریح کرد: او برای ما نه فقط یک روحانی، یا یک الگوی سیاسی نبود بلکه انسانی بود که با ما دارای روحیه مشترکی بودند و با باور وحدت‌بخش پیام مهمی برای گروههای مقاومت مخابره کردند حتی نحوه شهادت ایشان، پیامی عمیق به هر دلداده به مقاومت بود. این رهبر بزرگ همواره از کودکی تا اخرین روز زندگی اش روحیه مقاومت در درونش جوان ماند و همواره در مبارزه با دشمنان، شجاع، نیرومند و پیشگام بود و آنان را رسوا می‌کرد.

نمادهای ماندگار برای یک هنرمند انقلابی

این کاریکاتوریست یمنی در ادامه تصریح کرد: از این جهت، امام برای من به‌عنوان یک هنرمند، نمادی سرشار از ارزش‌ها و ویژگی های مهم به شمار می‌روند؛ اینکه شخصیت یک انسان مقاوم چگونه باید باشد، چگونه می‌تواند تأثیرگذار واقع شود و چگونه با صداقت، شجاعت و حرکت بر اساس اعتقادی راسخ، فارغ از جوانی یا پیری، میراثی عظیم از خود بر جای می‌گذارد.

کمال شرف اضافه کرد: از نگاه من، امام شهید هرگز در چارچوبی خاص محدود نشدند. از زمانی که با ایشان آشنا شدم، زیبایی‌های اخلاقی ، باورها و مفاهیم عمیق بسیاری را در وجود ایشان کشف کردم و من در آثارم از ابعاد شخصیتی ایشان بسیار بهره بردم. نوشته‌ها و کلمات ایشان تأثیری شگرف بر من داشت، چنان‌که گاهی با تأمل در بیاناتشان، یک یا دو اثر هنری خلق می‌کردم.

دغدغه‌های انسانی و کلامی استوار در برابر دشمن

وی با اشاره به رویکردهای رهبر شهید بیان داشت: ایشان به کودکان توجه داشتند و همواره با سخنانی محکم در برابر دشمن به حمایت از مظلومان پایبند بودند. همه موضع گیری های ایشان صادقانه بود و در آثار هنری، بازتاب‌دهنده اندیشه ژرف این مرد بزرگ است که به افکاری عمیق‌تر بدل می‌شود و توانست محور مقاومت را در کشورهایی همچون یمن، ایران، لبنان و عراق با یکدیگر متحد سازد.

کمال شرف تأکید کرد: روحیه و فلسفه‌ای که ایشان در بیانات خود به زبان عربی مطرح کردند، تأثیری مهم در دل یمنی‌ها، لبنانی‌ها و سایر ملت‌ها داشت؛ به‌ویژه پس از شهادت ایشان، این ویدئوهایی که به زبان عربی از ایشان منتشر شد به ویژه پس از شهادتشان تأثیری شگرف بر جای نهاد. بنابراین، ترجمه اندیشه‌های ایشان ، تنها نیازمند آن است که هنرمند با اعتقادی صادق و پایبندی به این باور آثاری فراموش‌نشدنی بیافریند.

واکنش به حماسه حضور مردم در تشییع

این هنرمند یمنی در پاسخ به سوال مجری شبکه العالم درباره خلق آثار جدید با الهام از حضور عظیم و با شکوه مردم در تشییع پیکر رهبر شهید و حیرت دشمن از این شور و شعور و شوکه شدن ترامپ جنایتکار از ادامه راه شهید خامنه ای گفت: من همواره مشغول ایده‌پردازی هستم. این جمعیت عظیم که با دل‌های خونین و چشمانی گریان به خیابان‌ها آمدند، خود نشان از زنده‌بودن روح امام دارند. روح او میان میلیون ها انسان حلول کرده است دشمن می خواست آنان را روش و سیره وی را از بین ببرد و «ترامپ» جنایتکار نیز گفته شهید خامنه ای هنوز وجود دارد، این جمعیت یعنی روح ایشان به میلیون‌ها نفر تقسیم شده است. مردم در زمان جنگ از خیابان‌ها دست نکشیدند، از بمب‌ها نهراسیدند و اقدامات جنایتکارانه دشمن آن‌ها را شکست نداد؛ یعنی این رهبر بزرگ هم‌اکنون نیز در میدان حاضر است؛ هم به‌عنوان یک سرباز، هم به‌عنوان یک ملت و در همه عرصه‌ها حضور دارد. من بر این باورم که این جمعیت، همگی به شهید خامنه ای تبدیل شده‌اند و این مفهوم اصلی اثری است که بر روی آن کار می‌کنم.

0% ...

آخرین اخبار

قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.