شنیده شدن صدای انفجار در سواحل جنوب کشور

پنج‌شنبه 18 تير 1405
01:41
شنیده شدن صدای انفجار در سواحل جنوب کشور 
چهارشنبه‌شب صدای انفجار در بخش‌هایی از شهر بندرعباس و سواحل هرمزگان و سیستان و بلوچستان شنیده شد که نگرانی جمعی از شهروندان را در پی داشت.

ساکنان مناطق مرکزی این شهر، بلوار پاسداران، اسلام آباد ، پشت شهر، حسین آباد و اطراف سورو اعلام می‌کنند که حوالی ساعت ۱۱:۵۰ صدای چندین انفجار ناگهانی به گوش رسیده است.

منابع محلی همچنین از شنیده شدن صدای چند انفجار در چابهار و کنارک خبر می‌دهند.

هنوز هیچ‌یک از نهادهای رسمی درباره علت یا ماهیت این صدا موضع رسمی اعلام نکرده‌اند.

یک منبع موثق در فرمانداری جاسک نیز اعلام کرد: چند نقطه از این بندر از جمله اسکله حوالی ساعت ۳۰:۰۰ بامداد پنجشنبه مورد حمله قرار گرفته هنوز گزارشی از خسارات و تلفات احتمالی گزارش نشده است.

برخی کانال های خبری نوشته اند که حمله به کیش رخ داده و صدای انفجاری شنیده شده است که بر اساس مشاهدات عینی، تاکنون پرتابه ای در کیش منفجر نشده و حمله ای نیز در محدوده این جزیره صورت نگرفته و هم اینک اوضاع کیش آرام است.

از شهروندان خواسته می‌شود از انتشار هرگونه شایعه یا محتوای تأییدنشده در فضای مجازی خودداری کرده و اخبار را تنها از منابع رسمی دنبال کنند.

بامداد روز چهارشنبه نیز برخی نقاط شهر بندرعباس از جمله یک اسکله ماهی‌گیری ، سیریک و قشم مورد تهاجم دشمن آمریکایی صهیونیستی قرار گرفت که موجب به شهادت رسیدن هفت نفر شد.

0% ...

آخرین اخبار

استاندارد دوگانه آژانس؛ سکوت مقابل حمله متجاوزانه آمریکا به نیروگاه دارخوین


فروپاشی بهداشت در سایه سکوت مرگبار جهانی+ فیلم


عراقچی: دشمن اشتباه محاسباتی داشت و تصور مقاومت ایران را نمی‌کرد


دیدارهای جداگانه مقام های عراقی و ترک با امیر قطر درباره کاهش تنش در منطقه


سازمان انرژی اتمی حمله آمریکا به نیروگاه دارخوین را محکوم کرد


اژه‌ای: در هیچ یک از رسیدگی‌های قضایی سوگیری سیاسی نداریم


نیروی دریایی سپاه: دو کشتی متخلف در مسیر ناایمن تنگه هرمز دچار حادثه شدند


قالیباف: اطاعت از حکم رهبر معظم انقلاب در اصرار بر اتحاد مقدس، شرط ضروری پیروزی در میدان مبارزه با دشمن است


شهید موسوی الگویی برای فرماندهان است


رهگیری و انهدام یک فروند پهپاد MQ9 در اهواز + فیلم