حمله عربستان سعودی به کارخانه های داروسازی در یمن

يکشنبه 4 مرداد 1405
05:53
حمله عربستان سعودی به کارخانه های داروسازی در یمن معاون سازمان غذا و داروی یمن اعلام کرد: دو کارخانه داروسازی در تجاوز اخیر سعودی - آمریکایی به کشور، هدف حملات مستقیم قرار گرفتند.

العالم - یمن

معاون رئیس عالی سازمان غذا و داروی یمن گفت: بیش از ۱۷۰ هزار بیمار مبتلا به بیماری‌های مزمن و سرطانی به طور مستقیم تحت تأثیر تأخیر در رسیدن داروها قرار گرفته‌اند.

دکتر عبدالله الشریف افزود: محاصره فرودگاه صنعا و بنادر زمینی و دریایی از سوی دشمن سعودی-آمریکایی، موجب دو چندان شدن رنج بیماران شده است.

این مقام پزشکی یمن در مصاحبه با المسیره یمن اعلام کرد: بیش از ۱۶۰۰ قلم دارویی وجود دارد که به دلیل تجاوز و محاصره ائتلاف سعودی-آمریکایی با کمبود عرضه در بازار دارو مواجه هستیم.

او گفت: بیش از ۵۵۰ قلم داروی حیاتی و نجات‌بخش به دلیل محاصره سعودی-آمریکایی به سختی در کشور تأمین می‌شوند.

دکتر عبدالله الشریف افزود: بیش از ۳۸۰ شرکت داروسازی که حدود ۱۳۰۰ قلم دارو را تأمین می‌کردند، به دلیل محاصره در وضعیت بدی قرار گرفته‌اند.

به گفته این مقام پزشکی یمن، تجاوز نظامی مانع ورود مستقیم زنجیره‌های تأمین شد که این امر اختلال در ورود دارو‌های اساسی مورد نیاز شهروندان را در پی داشته است.

او تاکید کرد: تأخیر در حمل‌ونقل و هزینه‌های بالای بیمه ناشی از محاصره سعودی، موجب افزایش قیمت دارو‌ها شده است.

به گفته عبدالله الشریف، قیمت برخی دارو‌ها به دلیل تأخیر در عملیات حمل‌ونقل و تعطیلی فرودگاه صنعا در پی محاصره سعودی، تا ۲۰۰ درصد افزایش یافته است.

او افزود: برخی دارو‌ها به مدت چهار ماه یا بیشتر در جیبوتی متوقف می‌مانند که این امر در قالب افزایش قیمت‌ها و باری بر دوش بیماران است.

معاون رئیس عالی سازمان غذا و داروی یمن ادامه داد: صد‌ها محموله دارویی در جیبوتی معلق مانده‌اند و به دلیل هزینه‌های گزاف عملیات حمل‌ونقل که نیازمند شرایط ویژه‌ای است، مسئولان ذی‌ربط نتوانسته‌اند آنها را بارگیری کنند.

0% ...

آخرین اخبار

رژیم اشغالگر باب آوارگی فلسطینیان از کرانه باختری را گشوده است


بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت سی و هشتمین سالگرد عملیات غرورآفرین مرصاد


ادعای واهی نتانیاهو: برنامه هسته‌ای ایران باید متوقف شود!


پاسخ رهبر معظم انقلاب به نامه بیعت دبیرکل و رزمندگان حزب‌الله لبنان


تلفات باران در پاکستان؛ ۹۷ کشته و ۲۹۷ مصدوم


عراقچی: اقدام «فرصت‌طلب مستقر در کی‌یف» نمی‌تواند بی‌پاسخ بماند


مالزی بار دیگر بر عدم به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی تأکید کرد


نبیه بری: لبنان به تضمین سه‌جانبه ایران، عربستان و آمریکا نیاز دارد


پزشکیان: ایران متعلق به همه ایرانیان است


آیا جنگ آمریکا و اسرائیل در شکستن محور مقاومت ناکام مانده است؟