عضو مجلس خبرگان رهبری: اربعین نماد تجدید پیمان با امام حسین(ع) و نمایش اقتدار جبهه مقاومت است

دوشنبه 5 مرداد 1405
10:51
عضو مجلس خبرگان رهبری: اربعین نماد تجدید پیمان با امام حسین(ع) و نمایش اقتدار جبهه مقاومت است آیت‌الله محسن حیدری، عضو مجلس خبرگان رهبری، با تأکید بر جایگاه بی‌بدیل راهپیمایی اربعین، اظهار کرد: امیدواریم این اجتماع عظیم مسلمانان که در سال‌های گذشته شکل گرفته است، هر سال باشکوه‌تر برگزار شود و بازتاب‌دهنده آرمان‌ها، اهداف و پیام بزرگ نهضت حسینی باشد.

العالم - ایران - سیاسی


این عضو مجلس خبرگان رهبری در گفت وگو با رادیو اربعین با بیان اینکه زیارت اربعین یکی از شاخصه‌های ایمان در جامعه مؤمنان است، گفت: مؤمنان و عاشقان اهل‌بیت(ع) در روز اربعین به کربلا می‌روند تا با امام حسین(ع) تجدید پیمان کنند و جلوه‌ای از عشق، ایثار و فداکاری را به نمایش بگذارند.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به مضامین زیارت اربعین افزود: زائر در این زیارت با امامی پیمان می‌بندد که خون، جان و همه هستی خود را در راه خدا تقدیم کرد تا بندگان را از گمراهی و حیرت نجات دهد. از این رو، زیارت اربعین، پیمانی دوباره با راه ایثار، حق‌طلبی و فداکاری امام حسین(ع) است.
حیدری ادامه داد: جامعه‌ای که سرشار از فرهنگ اربعین و زائران حسینی باشد، جامعه‌ای ذلت‌پذیر نیست؛ بلکه جامعه‌ای پویا، باعزت و برخوردار از روحیه حرکت، مقاومت و ایستادگی است.
وی با اشاره به گسترش راهپیمایی اربعین در سال های اخیر تصریح کرد: به برکت خون شهدای دوران دفاع مقدس، آرزوی دیرینه ملت ایران برای زیارت امام حسین(ع) محقق شد و امروز ملت ایران در کنار ملت عراق و دیگر ملت‌های آزاده جهان، مانور عظیم ده‌ها میلیونی اربعین را به عنوان نمادی از همبستگی امت اسلامی و جبهه مقاومت برگزار می‌کنند.
عضو مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: حضور گسترده ملت‌های مختلف در راهپیمایی اربعین، پیام وحدت، مقاومت و حمایت از ملت‌های مظلوم را به جهانیان مخابره می‌کند و این اجتماع عظیم، جلوه‌ای از آرمان‌های عاشورا و استمرار راه امام حسین(ع) در عصر حاضر است.
عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه با تبیین مفهوم «انتقام» در فرهنگ دینی اظهار کرد: انتقام حقیقی، اجرای فرمان الهی است و در معارف اسلامی، انتقام در چارچوب تحقق عدالت و مقابله با ظلم معنا پیدا می‌کند.
به گفته وی، هدف از انتقام خون شهیدان، برچیدن بساط ظلم و ستم، گسترش عدالت، ایجاد بازدارندگی در برابر جنایتکاران و تأمین امنیت ملت‌های مظلوم است.
وی با بیان اینکه حرکت به سوی جامعه مهدوی با مبارزه با ظلم و ستم پیوند خورده است، افزود: از نگاه شیعه، قیام حضرت مهدی(عج) تحقق کامل عدالت و پایان‌بخش جریان‌های ظلم و انحراف در تاریخ خواهد بود و انتقام نهایی خون امام حسین(ع) در آن چارچوب معنا می‌یابد.
حیدری با اشاره به حوادث پس از عاشورا گفت: قیام توابین و قیام مختار بخشی از روند خون‌خواهی شهدای کربلا بود، اما این مسیر در اندیشه شیعه به برقراری کامل عدالت در عصر ظهور ختم می‌شود.
وی همچنین با اشاره به نقل تاریخی درباره نخستین ندای «یالثارات الحسین» پس از واقعه عاشورا، اظهار کرد: این شعار در طول تاریخ به نمادی از مقابله با ظلم، حمایت از حق و زنده نگه داشتن پیام عاشورا تبدیل شده است.
عضو مجلس خبرگان رهبری در پایان، راهپیمایی اربعین را فرصتی برای تقویت وحدت مسلمانان، تبیین فرهنگ عاشورا و آرمان‌های مقاومت دانست و تأکید کرد که این اجتماع عظیم می‌تواند پیام عدالت‌خواهی، ظلم‌ستیزی و حمایت از ملت‌های مظلوم را به جهان منتقل کند.

0% ...

آخرین اخبار

جهش چشمگیر مجوزهای صادرات سلاح آلمان به رژیم صهیونیستی


ابقای بیشتر رهبران حماس در سمت‌های پیشین


حمله اوکراین به شناور ایرانی ناقض تعهدات دولت‌ها در حفاظت از جان اشخاص است


منابع اردنی از حمله پهپادی خبر دادند


فرمانده نیروی زمینی ارتش: تا آخرین قطره خون ایستادگی خواهیم کرد


ارتش: به هرگونه تجاوز دشمن پاسخ شدید و کوبنده می‌دهیم


شکست محاصره «الابیض» و پیشروی ارتش سودان در کردفان شمالی +فیلم


دانشمندان مهاجر و مفقود شده در آمریکا


پیام همبستگی نخست‌وزیر اسپانیا به دختر خردسال غزه با زیر نویس فارسی +فیلم


نماینده کنگره: آمریکا به خاطر جنگ با ایران به شدت تضعیف شده است